reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agunia ja konczylam energetyke komunalna ale z twoim kierunkiem tez mialam do czynienia bo mialam taki przedmiot chyba przez 2 semsetry wyklad i projekty.Mialam niezybt fajnego goscia.Temat komfort cieplny to chyba przerabialismy na 4 przedmiotach:-D

Anabuba przeciez co to za roznica ile mamy tych literem wazne ze mamy zdrowe dzieciatka!! i siedzimy w domku z nimi.Dzieki temu sie znamy :))Ja sie smiej ze wyksztalcona jestem a w domku sobie siedze:-D:-D

reklama
Anabuba nie tylko u Ciebie :no::no::no: u mnie jest to samo :tak: juz mam dość tej zimy,wszystko pozasypywane,wózkiem nie da rady przejechać,slisko dziś 21 razy bym wyrżnęłą jak długa :-D:-D:-D ja chcę wiosnę :-p

A u nas pada deszcz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Caly dzien i noc sypal snieg ze nasypalo go bardzo duzo,a od jutra ma byc temperatura w plusie-masakra:szok:Juz widze jaka bedzie chlapa

włąsnie takiej chlapy najbardziej nie lubię.Wypuścić moje dziecię w taka pogodę to masakra ,przyjdzie ubrudzona jak świnka :-D:-D:-D i to mało powiedziane

Lubi tak poza tym mlekiem teraz to nie ma chyba takiej rzeczy której by nie zjadła.No ostatnio naprzykład tak zjadła 2 danonki,aktimela,zupe i parówka wszystko wymieszała ale trzeba przyznać że żołądek ma dobry bo nic jaj nie było:-D:-D:-DNo a dzisiaj była zadowolona bo prezenty dostała a ja musze pochować jej pare tych ubranek co dostała bo będzie jutro co chwile sie przebierac a szkoda na codzień w nich chodziś bo będzie lato to prawie będzie miała.:-)

Agunia ja konczylam energetyke komunalna ale z twoim kierunkiem tez mialam do czynienia bo mialam taki przedmiot chyba przez 2 semsetry wyklad i projekty.Mialam niezybt fajnego goscia.Temat komfort cieplny to chyba przerabialismy na 4 przedmiotach:-D

Anabuba przeciez co to za roznica ile mamy tych literem wazne ze mamy zdrowe dzieciatka!! i siedzimy w domku z nimi.Dzieki temu sie znamy :))Ja sie smiej ze wyksztalcona jestem a w domku sobie siedze:-D:-D

oczywiście sie z Toba zgadzam!!!!ze mnie sie nie raz smieli że mgr z łopatą:-) bo niezle zachrzaniałm u siebie na budowie,a właśiwie wokól budowy.szpadel todla mnie był chleb powszedni:-)

reklama
Do góry