reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:rofl2:Jak czytam ze zakladacie pampers na noc to dla mnie jakos dziwnie bo Laura budzi sie z suchym pampersem po nocy:szok:
W dzien nie wiem co ile powinnam ja sadzac na nocnik bo ona za dnia prawie wcale nie pije i ma to od urodzenia:eek: Chyba po mamusi taka malo pije:laugh2:

Mama Helenki no to Twoje dzieciatko ma mnostwo sily i energii skoro 3 facetow przy niej padlo:happy::laugh2:

Agnes fajne foteczi i jakie dzieciatka sliczne!!

Dowikla nie taki gosc straszny:rofl2::laugh2:

reklama
Witam się niedzielnie wieczorowo:-D:-D:-D gdzie jesteście????
My dzisiaj mieliśmy rodzinną niedzielę, wszyscy byliśmy w kinie na bajeczce, obiecałam Misi, że pójdziemy jak będzie grzeczna u dentysty:tak: to był jej pierwszy raz w kinie:-D:-D:-D:-D i była bardzo zadowolona:-):-):-)
Agnes czy Twoje suwaczki są prawidłowe, tzn daty bo coś mi nie pasuje, Oliwia ma rok i 5 miesięcy a ślub braliście rok i 10 miesięcy temu to jakim cudem chrzciliście dziecko w dniu ślubu skoro go jeszcze nie było:szok::szok::szok:

Moje male tez maja rano suche pampersy:tak::tak::tak:Ale jak za wczesnie sie obudza i mi nie chce sie do nich wstac to zdarza sie ze nasikaja mi w pampersy;-):-)A pic to by mogly caly czas te moje male chlejki:-)
M kapie dziewczynki wiec mam troszke czasu

agunia bo My mieliśmy 2 sluby : cywilny i koscielny,Cywilny brałąm jak byłam już w 4 miesiącu ciąży a podczas kościelnego chrzciliśmy Oliwkę.

A ślub koscielny był równo rok po slubie cywilnym,na suwaczkach wszystko się zgadza.

Ania Oliwka bardzo dużo pije. A po nocy ma strasznie spompowanego pampersa.czasem nawet jej przecieka i jest całą do przebiurki :tak::tak::tak:

Aha, no to teraz wszystko jasne, bo mi się wyliczenia nie zgadzały:-D:-D:-D nieźle namieszałaś Agnes :tak::tak::tak: a ja chyba jestem zbyt dociekliwa prawda?

Moje tez tak pija:tak::tak::tak:I czasem sikaja nawet co 20 minut ale zawsze przed wyjsciem i przed spaniem nie daje im tyle picia no i nigdy nie pily w nocy

Witam się niedzielnie wieczorowo:-D:-D:-D gdzie jesteście????
My dzisiaj mieliśmy rodzinną niedzielę, wszyscy byliśmy w kinie na bajeczce, obiecałam Misi, że pójdziemy jak będzie grzeczna u dentysty:tak: to był jej pierwszy raz w kinie:-D:-D:-D:-D i była bardzo zadowolona:-):-):-)
Agnes czy Twoje suwaczki są prawidłowe, tzn daty bo coś mi nie pasuje, Oliwia ma rok i 5 miesięcy a ślub braliście rok i 10 miesięcy temu to jakim cudem chrzciliście dziecko w dniu ślubu skoro go jeszcze nie było:szok::szok::szok:

jestem i ja:-)
a na jakiej bajeczce byliście?
z tymi suwaczkami to racja:-Da moze zdjęcia to fotomontaz?albo dziecko pozyczone:-D:rofl2:

reklama
Chwilowo znikam, dzisiaj jest dla mnie ciepła woda o normalnej porze, więc idę korzystać:-D:-D:-D wyprysznicuję się i wracam:tak::tak::tak:no chyba, że po drodze coś się wydarzy:-) m jeszcze nie śpi, hi hi hi

Do góry