reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
studia są fajne ale zderzenie z rzeczywistością już brutalne, nie wiadomo co po takich studiach można robić, przynajmniej po moich, na budowę to ja się raczej nie nadaję a moje koleżanki z roku i owszem, odnalazły sie w tym
no tak.ja mam dosyc szeroki zakres.a moze bys spróbowała w sanepidzie czy w jakiejs firmie spozywczej duzej?
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
aha.ok.dobranoc.ja jeszcze obejrze jakis film i tez spac.dobranoc
anka26_x_07
Mama Laury :)
a ja nocna zmora
Przeczytalam co naskrobalyscie i troche tego bylo.
dziekuje za wszytskie opinie odnosnie fryzurki
Agunia widze ze jestesmy po jednym fachuJa tez konczylam Polibude na ochronie srodowiska 6 literek z przodu nazwiskaJaka skonczylas specjalnosc?
Malinka chlopy to takie nasionka co Nas do ostatecznosci doprowadzaja.Jutro bedzie lepszy dzien.Glowa do gory
Co do sukienek z trenem sa ladne ale ja juz wiem ze nie sa wygodne bo przeszkadzaja w tancu dlatego wybralam taka bez.Oczywiscie suknia sliczna no i Para Mlodych pieknie sie prezentowala
Tyle tego bylo ze nie wiem co chcialam jeszcze napisac
A no i antybiotyk fakt moze powodowac biegunki ale wieci ze ja dawalam Laurze Lakcid na oslone i nic nie pomoglo.Przestalam dawac antybiotyk bo by sie odwodnila
My bylismy u znajomych i wrocilismy o 23 wiec moglam tu zagladnac bo moj spi na fotelu
Przeczytalam co naskrobalyscie i troche tego bylo.
dziekuje za wszytskie opinie odnosnie fryzurki
Agunia widze ze jestesmy po jednym fachuJa tez konczylam Polibude na ochronie srodowiska 6 literek z przodu nazwiskaJaka skonczylas specjalnosc?
Malinka chlopy to takie nasionka co Nas do ostatecznosci doprowadzaja.Jutro bedzie lepszy dzien.Glowa do gory
Co do sukienek z trenem sa ladne ale ja juz wiem ze nie sa wygodne bo przeszkadzaja w tancu dlatego wybralam taka bez.Oczywiscie suknia sliczna no i Para Mlodych pieknie sie prezentowala
Tyle tego bylo ze nie wiem co chcialam jeszcze napisac
A no i antybiotyk fakt moze powodowac biegunki ale wieci ze ja dawalam Laurze Lakcid na oslone i nic nie pomoglo.Przestalam dawac antybiotyk bo by sie odwodnila
My bylismy u znajomych i wrocilismy o 23 wiec moglam tu zagladnac bo moj spi na fotelu
Witam w niedzielny ranek :-) My już wstaliśmy,Oliwka wpałaszowała kaszkę jeszcze biega w piżamce.Powoli sie zbieramy,wybieramy sie dzis do kościo~ła-Oliwka i tak nawet p~ó~ł godz nie wytrzyma to u niej standard .
A potem razem z tat~ą n asaneczki.Dzis OLiwka ma tatę ca~ły dzieńdla siebie.I siostra przyjeżdża z dzieciakami- także Oliwka będzie mia~ł~ą się z kim bawić :-) będzie jedno wielkie szaleństwo.
Miłej niedzieli :-)
A potem razem z tat~ą n asaneczki.Dzis OLiwka ma tatę ca~ły dzieńdla siebie.I siostra przyjeżdża z dzieciakami- także Oliwka będzie mia~ł~ą się z kim bawić :-) będzie jedno wielkie szaleństwo.
Miłej niedzieli :-)
madziulanatasza
Fanka BB :)
To i ja witam w niedzielny poranek!Czapki z głów dla mężów co wstają o tak barbarzyńskich porach ,przecież to środek nocy ,czas najlepszego snu!!Aja z wykształcenia jestem opiekunką dziecięcą -dyplomowaną ,bo po studium,ale nigdy w zawodzie nie pracowałam ,głupio kierunek wybrałam ,bo w mojej okolicy nie ma żłobków!!!!Pracowałam zaś jako kelnerka,kasjerka w spożywczym,pani na mięsnym i w monopolowym i w ciuchach,często te funkcje były połączone ,ale najwięcej w handlu ,właśnie od 15 stycznia jestem bezrobotna,bo mój sklep się zamknął jak się dzierżawa skończyła!!Aja powiem mam jakąś blokade na szukanie pracy,boję się że nic nie znajdę,boję się dołowania
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Witam i ja niedzielnie:-)
nocka minęła spokojnie:-)mała wstała przed 8 i dobrze bo po 8 juz przyjechał kominiarz a miał byc przed 9 ale juz jedna sprawa załatwiona:-)
Paulina ogląda Franklina na polsacie,zaraz jakies snaidanko i idziemy do babci na obiadek:-)
nocka minęła spokojnie:-)mała wstała przed 8 i dobrze bo po 8 juz przyjechał kominiarz a miał byc przed 9 ale juz jedna sprawa załatwiona:-)
Paulina ogląda Franklina na polsacie,zaraz jakies snaidanko i idziemy do babci na obiadek:-)
Podziel się: