reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

studia są fajne ale zderzenie z rzeczywistością już brutalne, nie wiadomo co po takich studiach można robić, przynajmniej po moich, na budowę to ja się raczej nie nadaję:no: a moje koleżanki z roku i owszem, odnalazły sie w tym

reklama
studia są fajne ale zderzenie z rzeczywistością już brutalne, nie wiadomo co po takich studiach można robić, przynajmniej po moich, na budowę to ja się raczej nie nadaję:no: a moje koleżanki z roku i owszem, odnalazły sie w tym

no tak.ja mam dosyc szeroki zakres.a moze bys spróbowała w sanepidzie czy w jakiejs firmie spozywczej duzej?

Anabuba ja też zmykam, już mam ciepła wodę więc idę się prysznicować :tak:i do spania, muszę tylko m pogonić z tym ścieleniem łóżka, bo zasnął na dobre:-D:-D:-D
Dobrej nocki, pa pa

ja to bardziej w budownictwie bo moje wyształcenie jest typowo techniczne, instalacje c.o., wod.-kan., wentylacja itp

jak mi się uda dłużej zagrzać miejsce w tej firmie to może zamiast księgowości zajmę się trochę innymi rzeczami:-D
A teraz to juz naprawdę zmykam, dobranoc

a ja nocna zmora
Przeczytalam co naskrobalyscie i troche tego bylo.
dziekuje za wszytskie opinie odnosnie fryzurki :)

Agunia widze ze jestesmy po jednym fachu:rofl2:Ja tez konczylam Polibude na ochronie srodowiska 6 literek z przodu nazwiska:-D:-DJaka skonczylas specjalnosc?

Malinka chlopy to takie nasionka co Nas do ostatecznosci doprowadzaja.Jutro bedzie lepszy dzien.Glowa do gory :)

Co do sukienek z trenem sa ladne ale ja juz wiem ze nie sa wygodne bo przeszkadzaja w tancu :rofl2: dlatego wybralam taka bez.Oczywiscie suknia sliczna no i Para Mlodych pieknie sie prezentowala

Tyle tego bylo ze nie wiem co chcialam jeszcze napisac :confused:

A no i antybiotyk fakt moze powodowac biegunki ale wieci ze ja dawalam Laurze Lakcid na oslone i nic nie pomoglo.Przestalam dawac antybiotyk bo by sie odwodnila

My bylismy u znajomych i wrocilismy o 23 wiec moglam tu zagladnac bo moj spi na fotelu:rofl2::-D

Witam w niedzielny ranek :-) My już wstaliśmy,Oliwka wpałaszowała kaszkę jeszcze biega w piżamce.Powoli sie zbieramy,wybieramy sie dzis do kościo~ła-Oliwka i tak nawet p~ó~ł godz nie wytrzyma :-D:-D:-D:-D to u niej standard :tak:.
A potem razem z tat~ą n asaneczki.Dzis OLiwka ma tatę ca~ły dzieńdla siebie.I siostra przyjeżdża z dzieciakami- także Oliwka będzie mia~ł~ą się z kim bawić :-) będzie jedno wielkie szaleństwo.
Miłej niedzieli :-)

To i ja witam w niedzielny poranek!Czapki z głów dla mężów co wstają o tak barbarzyńskich porach ,przecież to środek nocy ,czas najlepszego snu!!Aja z wykształcenia jestem opiekunką dziecięcą -dyplomowaną ,bo po studium,ale nigdy w zawodzie nie pracowałam ,głupio kierunek wybrałam ,bo w mojej okolicy nie ma żłobków!!!!Pracowałam zaś jako kelnerka,kasjerka w spożywczym,pani na mięsnym i w monopolowym i w ciuchach,często te funkcje były połączone ,ale najwięcej w handlu ,właśnie od 15 stycznia jestem bezrobotna:crazy:,bo mój sklep się zamknął jak się dzierżawa skończyła!!Aja powiem mam jakąś blokade na szukanie pracy,boję się że nic nie znajdę,boję się dołowania:rofl2:

reklama
Witam i ja niedzielnie:-)
nocka minęła spokojnie:-)mała wstała przed 8 i dobrze bo po 8 juz przyjechał kominiarz:szok: a miał byc przed 9:rofl2: ale juz jedna sprawa załatwiona:-)
Paulina ogląda Franklina na polsacie,zaraz jakies snaidanko i idziemy do babci na obiadek:-):rofl2:

Do góry