reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

-J- ja miałam cesarkę, ale wszystko było ok:-);-) wydaje mi się, że powinnaś pokazać to lekarzowi, on najlepiej zaradzi co dalej:-);-) Widzę, że Ty jesteś z Radomia:-);-) to całkiem niedaleko odemnie:-);-)nie martw się, biegnij do lekarza w wolnej chwili i napewno coś zaradzi:-);-)

reklama
a tak wogóle właśnie mój nik MALINKA jest dlatego ze na mnie wszyscy w domu tak mówią nawet często dzieciaki a wasze nicki to dlaczego takowe????????????????????:-):-):-):-):-)

ok maly juz spi, m wyprowadzony do pracy a ja siedze... zajadam sie paczkami choc wgramolilam ogladajac film caly sloik ogorkow kiszonych - ale to zawsze uwielbialam zjesc :-D:-D:-D:-D:-D
malinka - heh moj patrysia bo na imie mi Patrycja wiec jest jak jest ;-):-D
j - ja rodzilam sn wiec nie pomoge ale moze lepiej bedzie jak przejdziesz sie do lekarza bo nic nie wiadomo :tak: albo jak przyjdzie polozna do Ciebie to jej powiedz o tym albo zadzwon do niej :tak:
dowikla - super brzusio :tak:

a tak wogóle właśnie mój nik MALINKA jest dlatego ze na mnie wszyscy w domu tak mówią nawet często dzieciaki a wasze nicki to dlaczego takowe????????????????????:-):-):-):-):-)

Ja to chyba nie muszę tłumaczyć :-D

Robiłyście kiedyś bezy ??

Ja właśnie wstawiłam do piekarnika, miałam tonę białek po faworkach :rofl2: Ciekawa jestem czy mi wyjdą :baffled::confused:

Jestem ale wsciekla bo padl mi net:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:cholercia i nie moglam nic zrobic:rofl2:
-j-:-)Ja tez mialam malutka gulke,ktora mnie jakis czas pobolewala i kiedys poprostu wyleciala mi z niej ropa:no:Pozniej przez jakis czas robily mi sie jakies dziwne cienkie strupki az sama zniknelo:tak:

Moj nick dowikla wzielam z imion moich dzieci DOminik,WIktoria,KLAudia:tak::tak::tak:
Niektore dziewczyny pisza dowikła ale co tam teraz juz wszystkie wiedza;-)

jak Wy się chwalicie brzuszkami to ja też,mam mało zdjęć w ciąży teraz żałuję:tak:Te 2 zdjęcia to było 2,5 tyg przed porodem a na kolejnych malutka Oliwcia :-):-)

Ja uciekam Kochaniutkie:-);-):-) miłej nocki Wam życzę i kolorowych senków:-):-):-) dla WAs i Waszych dzieciaczków:-)

-J- nie martw się będzie napewno wszystko dobrze:-):-) buziaki dla dzidziuńki Twojej:-);-):-)

Pozdrawiamy Was serdecznie:-):-):-)

dowikla tobie padł a mi muli tak że szok zanim się cos otworzy to mijaja wieki ale chyba wiem dlaczego bo moje kochanie ściąga z neta chyba z 10 filmów i to dlatego:-p

reklama
Do góry