reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja byłam ostatnio na bilansie 2 latka i się dowiedziałam, że niema co patrzeć na nogi 2 latka bo wszystko się jeszcze kształtuje:-)

reklama
dowikla Oliwka już od jakoś 3 miesięcy chodzi w takich bucikach ortopedycznych w domu.I powiem Ci szczerze że szybko przestałą mi tak stawiać nóżkę.te buciki fajnie utrzymują kostkę i nóżki nie schodzą tylko są stawiane prosto.
Ortopeda powiedziała że Oliwka to stawia nóżki i chodzi prosto jak MODELKA :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

też będę zamawiać z allegro,te co nosi teraz też są allegro.jak będziesz kupować to kup z TOMBUTA ja też jej biorę teraz są lepsze-ortopeda mi je zalecił.Maja lepiej wyprofilowaną wkłądkę :tak::tak::tak::tak:

hejka :-)
Jak tu wspomnieniowo się zrobiło.Jak miło zobaczyć wasze buźki.:tak::-)Co wejdę tu do was, mam do nadrobienia kilka stron. Kiedy kończę czytać głodomorek się budzi i nie zdąrzam z odpisaniem.:dry:
Tak czy siak, podczytuję was.:tak::-)
A u mnie ... echh.. chyba za szybko się pochwaliłam , że jest ok. Jakaś gulka mi wyskoczyła pod raną. Przy ściąganiu szwów położna wycisnęła mi jakąś ropę. Myślałam , że będzie ok, a tu duuupcia.Gulka jest i boli.:baffled: i nie wiem co z tym zrobić. Rana zespojona jest, nic tam mi się nie paskudzi.Sama już nie wiem co z tym zrobić. Czy któraś z was po cc też tak miała?:confused:

Moja OLiwka znowu się rozbiła,skakała po łóżku mimo że jej tego nie pozwalam robić.No i pech chciał że sie potknełą i poleciałą prosto buzią na boczne oparcie gdzie sie trzyma ręce.Kurcze ale wrzeszczałą bo walnęłą nosem.sama sie przeraziłąm bo jej krew poleciałą z obydwu dziurek,od razu pomyślałąm że nos złamałą ale na szczęście nie.jest wszystko ok.kurcze ona to ma chyba diabłą za skórą :rofl2: zawsze musi coś sobie zrobić,nie usiedzi namiejscu spokojnie :tak::tak::tak:

-j- dzwoniłam do koleżanki tej po cc i pytałam powiedziała że jak boli to przy karmieniu wziąść paracetamol a jej lekarka kazała na szew robić okłady z rywanolu bo ona też ropieje i jeszcze na brzuch w miejscu szwu przykłada ciepły termofor mówi że pomaga:tak::tak: trzymaj się kochana pozdrawiam:tak::tak:

:-)Wpadłam pożyczyć Wam dobrej nocki i spadówkam:-);-):tak:
Dziewczyny ale napisałyście duuuużżżżooooo zaraz poczytam:-);-) a odnośnie stawiania nóżek do środka to mój Igorek też lewą nóżkę stawia do środka i przestraszyłam się po tym co czytam i ja też umówię Igusia do ortopedy:-):happy:;-):-)

oj zawsze taka ruchliwa,głupoty jej chodzą tylko po głowie a to po tatusiu.tesciowa mi opowiadała, nikt z nim nie chciał zostawać tak wszystkim dawał w kość no i proszę córka idzie w slady ojca :-D:-D:-D

reklama
oj zawsze taka ruchliwa,głupoty jej chodzą tylko po głowie a to po tatusiu.tesciowa mi opowiadała, nikt z nim nie chciał zostawać tak wszystkim dawał w kość no i proszę córka idzie w slady ojca :-D:-D:-D
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)to będzie się z chłopakami w przyszłości dobrze dogadywała bo moja julia to też taka ruchliwa wszędzie jej pełno a do tego gaduła i z chłopakami zwsze trzymała i trzyma:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: a teksty julki to dzisiaj z P stwierdziliśmy że zakładamy zeszyt i usimy je zacząć zapisywać co by nie umkneły.................. P wygłupia się z admem dzisiaj gadają jakieś głupoty a ja w tym czasie gadam przez telefon uciszam ich gestami a oni nic zrobiłam zmarszczona mine a oni dalej dokazuja julia stoi z boku i obserwuje nic się nie odzywa i za chwilę "chłopaki cisza bo malina jest juz zdegustowana waszymi popisami" wszyscy rykneliśmy śmiechem:-D:-D:rofl2:

Do góry