reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla jak patrzę na Twoje zdjęcie to płakać mi się chce:-( urodziłaś trójkę dzieci a figurę masz jak nastolatka, a ja po jednej ciąży wyglądam jak słoń:rofl2::rofl2::rofl2: dlaczego to jest takie niesprawiedliwe? Ja się mogę z Tobą podzielić moimi kilogramami:tak::tak::tak:chcesz?

A dawaj:tak::tak::tak:Ja przyjmuje wszystko hihihi:-);-)
A tak serio to moglabym przytyc tak z 3 kg ale jak mi sie nie uda to przezyje;-)

reklama
no już przestań mnie dołować, ja tyle ważyłam na pierwszym roku studiów tak w okolicach sesji, chyba teraz brakuje mi stresu?

Dowikła zmiłą chęcią jak by sie tylko dało rady to bym odstąpiła troche.Może po karmieniu będą małe ja to bym chciala miec tak rozmiarek B no ale trudno musi być D
Ja 49kg to chyba nigdy nie ważyłam przynajmniej nie pamiętam

Ostatnia edycja:
No ja w ciazy mialam D az sama w to nie wierzylam dobrze ze bylam z siostra w sklepie bo nie dowierzalam oczkom a teraz zaledwie B
Ale nie skarze sie na swoj wyglad heheheh kompleksow z tego powodu nie mam:rofl2:biust to nie wszystko kochane nie zalamywac mi sie tutaj!!

reklama
No mam taką cichą nadzieje że sie zmniejszy.
Anka masz racje że biust to nie wszystko ale mi odkąd pamiętam to wszyscy mi dogadywali że mam duży biust pamiętam że w szkole nawet mówili na mnie Big Cyc.Aż wstyt sie przyznać hihi :-(

Ostatnia edycja:
Do góry