reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dowikla jak patrzę na Twoje zdjęcie to płakać mi się chce:-( urodziłaś trójkę dzieci a figurę masz jak nastolatka, a ja po jednej ciąży wyglądam jak słoń:rofl2::rofl2::rofl2: dlaczego to jest takie niesprawiedliwe? Ja się mogę z Tobą podzielić moimi kilogramami:tak::tak::tak:chcesz?

reklama
Agnes czemu niestety ja bym bardzo chciała żeby to właśnie z piersi mi najbardziej ubyło:sorry2:
Bo ja zawsze miałam miseczke B - teraz jak przytyłąm mam C - i ten rozmiar mi sie podoba ale musze zgubić pare kilo bo figura mi nie odpowiada ale piersi wrócą do poprzedniego rozmiaru choć wolałąbym aby zostały na C jednym słowem tak xle i tak niedobrze:-):-):-)

Do góry