reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ANABUBA:-)
Super ze testy wyszly ok:tak::tak::tak:
Ja tez tak z imion i nazwisk nie wiem ktora jest ktora (tzn sie kilka wiem -te logiczne) ale po zdjeciach rozpoznaje wiec nie jest tak zle:tak::-);-)
Moje juz mi zaczynaja marudzic wiec musze je jakos polozyc,ale najpierw musze zalozyc im cos do spania :rofl2:

reklama
Prawie zawsze:no:jakis czas temu zasypiali mi tak o 20;30 ale tylko przez jakis czas a teraz to hmmm....Zdarza sie ze wypija mleczko i jeszcze mi szaleja w lozeczkach.Bez wzgledu na to czy mi spia w dzien i ile zawsze chodza tak spac

anabuba - ja mam napisane na kartce w zeszycie kto kim jest :zawstydzona/y:;-) bo strasznie duzo dziewczyn mam z BB
agnes - Anna Wrobel to malinka1 :-D

No właśnie -ja mam takie same zdjęcie na nk i na BB więc łatwiej poznac.Dostałam smsa od Justyny-własnie wróciła spod prysznica.Macie buziaki cioteczki BB

No to super:tak::tak::tak:
Fajnie ze juz tak fajnie sobie chodzi;-):-)
Oby szybciutko wrocila do domku i do nas na BB z dokladnym opisem porodu:tak::tak::tak:

reklama
Do góry