reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
maly spi ja ciamam sobie kolacyjke - buleczka z sosem czosnkowym - mniam heh a tak poza tym to troche bedzie mi z wyziewu ... nom :-D

dzieki za komentarze dziewczyny na nk i tutaj tez :tak:;-)

A ja jeszcze mecze sie z moja trojca:no:Czekam az M wyjdzie z kibelka i cos mi pomoze bo juz jestem dzisiaj mega zmeczona:-)
A pozniej wskocze sobie do wyrka z laptopem....

Oto czesc rozmowy z moja siora,ktora byla z Dominikiem w kinie:
Zośka

21:12:25
ale najlepszy tekst Domina to jak wracalismy,i mowie ze jest zimno,a on z tekstem-to moze na piwko pojdziemy
pytajnik.gif
?

Helo helo.
Jestem.Troche juz napisałyście.ja do ok.1roku prałam Weronice ubranka w Bobasie,pozniej sypałam jedna miarke Bobasa i jedna E.i stopniowo zakończyłam na E.łynu tez yzywam E.Wczesniej uzywałam Lenora ale Paulina dostawała jakis plam na plecach i pupie alergicznych i wróciłam do E.
Moje dziewczyny juz spia,tylko jeszcze P tu mi sie kręci.
Testy wyszły Paulinie dobrze,właściwie nie ma uczulenia na pyłki,troche na pleśnie(ale znikome0 i na kilka innych rzeczy.Ale Mcdonalda musiałysmy zaliczyc.
To widzę że sporo dziewczyn jest w moim wieku albo prawie:-)
Sorki że na nk nie od razu skumałam kto do mnie wysłał zaproszenie:-)zaraz wezmę sie za oglądanie zdjęc.I oczywiscie dzieki za zaproszenia.Ale zanim sie naucze jak sie na prawde nazywacie to mi sie zejdzie;)

Powiem szczerze że mi tez sie mili kto jak to się nazywa.
Powiedzcie mi Anna Wróbel to kto??? jaki to nick z BB ??? kurcze pomieszało mi się:-D:-D:-D

reklama
Do góry