reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ojojoj ale biedna ta shady..........
Ale moze rzeczywiscie pomocy potrzebuje...

Mam nadzije ze spotka sie z MIja i sebie pogadaja!!!!!

reklama
Oj kobitki ale się narobiło
Czy wy czasami nie chciałyście ukręcic głowy swojemu słodkiemu terroryście ;D
Ja wiele razy i z przyjemnością do was o tym bym napisała ..wydaje mi sie że to zrobiła Shady tylko ma w zwyczaju używać mocnych słow i to zrobiła,nazywając swoje uczucia..i nagle wskoczyły obce osoby które wylały swoje osobiste problemy ..współczuje im
Ale jak napisała Mordziulka nie znają Shady a ny znamy i wiemy że potrafi opisywać swoje uczucia dość mocno :D

Oj a ja musze spadać :-[ bo już 23 a mamy nowy bolywoodzki film ..uwielbiam to kino ;D niezły kicz ale wciąga
odezwe się jutro :-*
MIłej nocki kobitki

ale zejdzmy juz z niej!
u mnie wlasnie lalo......ale przez pare sekund! juz wlasnie przestalo pewnie w nocy bedzie burza!

racja koniec tematu

a ptysia też bym zjadła
ale ...
o rany musze już iść ::)....
nie piszcie za dużo ,bo znowu bęe miała 1h czytamia i już mi na pisanie czasu nie wystarczy :(

Kolorowych ptysiowych snów

reklama
Do góry