reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje dziewczynki juz spia:tak::tak::tak:A Dominik lezy i caly czas mi nadaje-juz mi łeb o tego gadania peka i co chwile go uciszam;-)
A ja juz wykapana i po kolacyjce takze mam troszke czasu na BB

reklama
moja Paulina ma pluszowego królika z którym spi od 7lat,ale ciagle go piorę,a Weronika odkąd skończyła pół roku tez ma soją przytulankę-pieska i sie z nią nie rozstaje,spi,je i w ogóle wszędzie.Ale tez ciągle prana i mrozona.Paulina ma jeszcze ze 3 pluszaki w pokoju ale tez często je piorę,a o reszcie juz dawno zapomniała i dlatego mogłabym sie ich pozbyc

Ja juz poczytalam to co chcialam a teraz ide poogladac tv i przytulic sie do mojego Dominka;-)Dzisiaj spi ze mna i czeka az sie poloze-i dopoki sie nie poloze to mi pewnie nie przestanie gadac:-D

A wiec dobranoc dziewczyny:-)

no i się spóźniłam, wszyscy już poszli:baffled:
wcześniej trochę poczytałam co tam u Was ale nie miałam bardzo czasu na pisanie, szukałam na allegro portfela dla mamy i przygotowywałam ciasto na chleb, musi poleżeć kilka godzin w formie, jutro rano będę piekła:-D:-D:-D

ostatnio raz w tygodniu, zwykle na weekend bawię sie w piekarza i piękę taki domowy chlebek na zakwasie, mówię Wam pyyyyycha:-D:tak::-D bez porównania z tym sklepowym :rofl2:

reklama
Anabuba ja też podejrzewam u swojej Misi alergię ale jakoś lekarz nie chce jej zdiagnozować:baffled: ciągle ma katar i te częste zapalenia krtani to myślę, że na tle alergicznym, zwłaszcza, że mamy wilgoć w pokoju w rogu:szok: robiłaś dziewczynkom testy? w jakim wieku?

Do góry