reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
moja Paulina ma pluszowego królika z którym spi od 7lat,ale ciagle go piorę,a Weronika odkąd skończyła pół roku tez ma soją przytulankę-pieska i sie z nią nie rozstaje,spi,je i w ogóle wszędzie.Ale tez ciągle prana i mrozona.Paulina ma jeszcze ze 3 pluszaki w pokoju ale tez często je piorę,a o reszcie juz dawno zapomniała i dlatego mogłabym sie ich pozbyc
anka26_x_07
Mama Laury :)
Ja tez tu jescze siedze ale mykam juz i mowie dobranoc

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
myślałamże jak zwykle zostanę sama więc miło mi że jestes
Ja tez tu jescze siedze ale mykam juz i mowie dobranoc![]()
Dobranoc:-)
Ja juz poczytalam to co chcialam a teraz ide poogladac tv i przytulic sie do mojego Dominka;-)Dzisiaj spi ze mna i czeka az sie poloze-i dopoki sie nie poloze to mi pewnie nie przestanie gadac
A wiec dobranoc dziewczyny:-)

A wiec dobranoc dziewczyny:-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
w takim razie dobranoc dziewczyny

agunia-ln
Fanka BB :)
no i się spóźniłam, wszyscy już poszli
wcześniej trochę poczytałam co tam u Was ale nie miałam bardzo czasu na pisanie, szukałam na allegro portfela dla mamy i przygotowywałam ciasto na chleb, musi poleżeć kilka godzin w formie, jutro rano będę piekła

wcześniej trochę poczytałam co tam u Was ale nie miałam bardzo czasu na pisanie, szukałam na allegro portfela dla mamy i przygotowywałam ciasto na chleb, musi poleżeć kilka godzin w formie, jutro rano będę piekła

reklama
agunia-ln
Fanka BB :)
Anabuba ja też podejrzewam u swojej Misi alergię ale jakoś lekarz nie chce jej zdiagnozować
ciągle ma katar i te częste zapalenia krtani to myślę, że na tle alergicznym, zwłaszcza, że mamy wilgoć w pokoju w rogu
robiłaś dziewczynkom testy? w jakim wieku?

Podziel się: