reklama
K
Kinga85
Gość
Ale wy dużo piszecie:-)
teraz nie mam czasu z wami popisać bo musze zająć sie chorym synkiem...
postaram sie do was zaglądnąć w wolnym czasie
pozdrawiam
miłego wieczorku zycze;-)
teraz nie mam czasu z wami popisać bo musze zająć sie chorym synkiem...
postaram sie do was zaglądnąć w wolnym czasie
pozdrawiam
miłego wieczorku zycze;-)
10 tygodni urodził się 13 listopada![]()
Oj to jeszcze malenki

Ja moim tez zaczynalam od takich ilosci;-)Dawalam tez im po troskzu soczku hipp marchewkowego ale doslownie zaczelam od jednej lyzeczki dziennie a pozniej to szlam po kolei mililitrami ze strzykawek

Ja tez miala straszne problemy zanim wstawilam suwaczki

dlatego narazie zaczynamy próbować tak po troszku wszystkiego na noc do mleczka dostaje trochę kleiku i ok ładnie śpi dziś troszke jabuszka w sobote spróbuje kaszki i tak małymi kroczkami go uczymy wszystkiego bo jak sobie przypomne jak książkowo chowałam adama to wrrrrrrrrrr
ale ja wtedy młoda byłam tuż po szkole (studium medyczne -opiekunka dziecięca
)to było śmieszne bo wszystko tak jak napisali mu chciałam podawać i jak dostał pierwszą kaszke jak skończył 4 m-ce to pluł jak wariat a ja na siłe bo napisane że ma zjeść 180 ml kaszki

czy ktos wie co się dzieje z J?urodziła już?a może sie odezwie?
jestem, jestem.a właśnie co z naszą-j- chyba jeszcze nie urodziłaale coś tu do nas nie zagląda
![]()

Szpital mam w domu i stąd ta moja nieobecność.

A mnie jeszcze tydzień do cc został, tak więc narazie nie zamierzam się nigdzie ruszać.Choć.... czasem dopadają mnie jakieś skurczybyki, przeważnie nocą po całodziennym lataniu.

A tak poza tym wszystko ok.
A gdzie Patrysia?

-j- choróbska przeklęte

trzymajcie się jakoś a ty przede wszystkim odpoczywaj bo później............ sama wiesz
takiego maluszka w domku i ten zapach.......kocham te chwile
no ale po cc to pewnie dłużej się dochodzi do formy (nie wiem ja 3 porody sn)zawsze to jednak operacja.......... ale ty pewnie szybko dojdziesz do siebie bo trzeba jakoś całość domową ogarnąć:-):-)zaglądaj tu do nas bo umieramy z ciekawości jak się nie odzywasz

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Witajcie wieczorowo.
Za moment postaram się jakoś ogarnąć wszystko to, co napisałyście od południa, ale najpierw muszę iść położyć starszego smyka spać
.
Za moment postaram się jakoś ogarnąć wszystko to, co napisałyście od południa, ale najpierw muszę iść położyć starszego smyka spać

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Już nadrobiłam
.
A my niedawno wrócili`smy od dziadków. Dzieci już śpią, mężuś skończył oglądać mecz i zaraz śmiga do pracy. A ja mam zamiar się zrelaksować...
.

A my niedawno wrócili`smy od dziadków. Dzieci już śpią, mężuś skończył oglądać mecz i zaraz śmiga do pracy. A ja mam zamiar się zrelaksować...

reklama
Podziel się: