reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja również lecę. Muszę odmrozić schab na obiad i troszkę poprasować...:baffled:. A później, po obiadku z dziećmi pośmigamy do dziadków.

Miłego dnia:tak::-):-D

reklama
dziewczyny jak z praowaniem to do mnie ja UWIELBIAM:-) a ja też mykam z antkiem na zakupy po pieczywko waza bo ma mniej kalori oj diece sie diece a jeszcze tyle przedemna............................................................................ a i sprzątać bardzo lubie ale tak gruntownie przestawiać meble myć okna................ ja 2 tygodnie przed p[orodem przemeblowałam cały pokój pod nieobecność P:-):-):-) ale był zly na mnie:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hej my po zastrzykach
obiad jest z wczoraj - barszczyk czerwony
malinka - to sie nie dziwie ze byl zly na Ciebie hihih :-p juz lukam na to co mi podalas ... :tak: dzieki :laugh2:
anabuba - ja tez uwielbiam slodycze :tak:
anaconda - juz rozmawialysmy kiedys na ten temat ... i wiesz ze jest trudno isc na swoje bo nie ma warunkow a Panstwo nic nie robi :-(
dowikla - mniam arbuzowa tez ja lubie ;-)
Kinga85 - witaj u nas :-) bedzie nam milo im wiecej tym lepiej :-D
agunia - to jest najbardziej denerwujace jak piszesz a potem znika dlatego lepiej jest pisac gdzie idziej np w wordzie a potem wkleic to tu :tak: a kiedy bedziecie miec te badania na wzrost??
joe alex - u nas ogolnie wizyta kosztuje od 50 zl ...

my juz jednej babci prezent dalismy :happy:

Witajcie kobitki!:-D
Witaj kinga!
Miało mnie nie byc a jestem:-)
Wstałam sobie rano porobiłam co miałam porobic,przejechał dziadek posiedziec z Weroniką,wyszykowałyśmy sie dotarłysmy na peron,kupiłysmy bilety i czekamy na pocią,który miał sie opznic.Dostaje telefon z CZD że pani psycholog złamała ręke i wyzta odwołana.Dobrze ze nie zdążyłyśmy wsiąśc do pociagu:-D bo dopiero bym się wściekła.A tak to jeszczez udało mi sie bilet zwrócic no i spacerkiem dotarłyśmy do domu.U mnie pogoda wiedziała wiedziała że mam jechac do WAwy i jak rano było pochmurnie i descz padał,to jak wracałysmy do domu to wylazło słońce:-D:-D:-D:-Djak komus potrzeba to zapraszam do Mrozów!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)

agunia moja Weronika co prawda narazie hormonu wzrostu nie dostaje bo i tak jest duża,ale od 15dia życia dostaje hormon lewotyroksyne,bo tsh ma ogromne jak nie bierze.Ostatnio miała robione zdjęcie na okreslenie wieku kostnego i zobaczymy co to wyjdzie,ale wizytę mamy na poczatku marca.No i ma guczoły sutkowe powiększone,ale u niej tak może byc jesczze jakis czas.
A ja dzis tylko posprzątam bo wczoraj narobiłam tyle kopytek i potrawki żeby na dzis starczyło więc nie będe nic gtowac.Idę pomogę robic Paulinie laurki dla babc i dziadków i tez dzis pewnie oblecimy bo mieszkamy w jednej miejscowosci tylko kaazdy w innym koncu.Ale dobry spacerek bedzie;)

Całkiem przypadkiem uadło mi sie ustawic zdjecie w moim profilu żeby się wyswitlało przy wpisie;):-D:-D:-D:-D:-D:-D
Słuchajcie dostałam na maila wiadomośc że dostałam zaproszenie do znajomych od kogos z BB ale skasowałam a na prywatnej poczcie na BB nic nie mam.da sie to jakos sprawdzic?

anabuba - dobrze ze dalo sie oddac ten bilet ...
a raczej sie tego sprawdzic nie da czy masz wiadomosc ... a patrzalas w skrzynce?? jak nie to moze dostaniesz jeszcze raz ;-)

no własnie w skrzynce nic nie ma.Wczesniej przychodziło i na BB ze jest zaproszenie a tu nic.Więc jak ktos mi cos wczoraj albo dzis wysyłał to poprosze jeszcze raz;)))):-)
Dobra zmykam bo Weronika narobiła ostro w nocnik az do mnie dolatuje.No i biore sie za sprzatnie a pozniej chyba jakis spacer i laurki:-):-):-):-)
miłego dzionka życzę;)

reklama
Do góry