reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje zuchy sa kochane. szaleją za wiosną. Starszy zajął 4 miejscw w szklnym konkursie o Unii...a wczoraj rozpaczał, że palantową piłeczka rzucił tylko 27 metrów, a na szóstke 45 trzeba...on ma szóstke z wf, ambicjant. Dzs rzuca jeszcze raz. Średni opanowal sztuke jeżdżenia na rowerze na 2 kołach i jego nogi przypominaja chude patyki pokryte śliwkowym wzorem.Ale nic to! A malutki...malutki jest miłym stworkiem o ciągle upackanych łapkach, bo ciagle cos łapie do obsuslania i cały sie lepi. Rodzina z uciecha eksperymentuje- maz podsunął mu kiełbasę, teściowa racucha a brat prponowal sledzia. Wszystko bierze i ssie z zapałem.
Generalnie jestesmy na plusie. ;D

reklama
llady sprobuje :)
w biedronce sa fajne body 2 szt po 8,50 polecam :)
Kalinka od Ciebie emanuje taki spokuj az pozazdroscic:) jak To robisz??

No jasne, że mozesz. Szcześciara, moje uczulone na mleko...
ale wiecie co, bede kozie mu dawac. Moja teściowa z desperacja poszła do sąsiadów, hodujących kozy ( z desperacja, bo oni są świadkami i rozmowa z nimi jest hm...interesująca) i bedziemy brac od nich kozie mleczko.
Chytrze i podstepnie wysłałam teściowa, bo sama sie bałam. ;D
Tylko żeby do każdego litra "straznicy" mi nie podrzucali... ;D ;D ;D

reklama
Hej hej....witam w ten jakze beznadziejny poraznek...leje i jest ciemnio jakby 5 rano byla a ti patrze na zegarek 9!!!

AAA odnosnie tej sukienki slubnej itd........to w moim przypadku w 7 miesiacu zaczela miec wiecej w pasie...w 3 nic a nic....

Kunda... moj tez zaczyna zabawe w Taliba...i do tego spiewa hahahah

Do góry