reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry dziewczeta :)

Nocka mineła superowo .Tylko o 5 tatus wstając do pracy zachowywał sie jak "słoń w składzie porcelany " ...oczywiscie bardzo sie starał żeby nas nieobudzić ::) .Wiec Jasio od 5 : DZień dobry bardzo ;D

Potem padł na godzinke .Wstał ...pobrykał ..wepchałam w niego 250 ml !!!!! kleiku ryzowego z jabłuszkiem < nigdy tyle jeszcze niezjadł >
a teraz walczy ze sobą w łożeczku .Jak padnie to sie zamelduje tutaj z kawą :p

reklama
hej dziewczyny ;D
L4dY-bIrd czemu uwazasz ze moj post był napisany jakos dziwnie? byc moze napisalam go jakos niewyraznie bo sama taka wczoraj bylam- chodzilo mi o to czy bede miusiala sukienke poszerzac jak zajdę w ciażę teraz bo jakby liczyć to około 3 misiecy moze mniej dzidzia by miala
nie wiem czy juz teraz wyjasnilam? ;)

Witam w ten dosc pochmurny dzionek!
Ja sie zostanawiam jak to jest ze mały wstaje razem z tata o 5 ??? Myslałam ze go budzik budzi ale gdzie tam...specjalnie wyłaczyłam budzik wczesniej poszłam zrobic sniadanko mezusiowi...jaka ze mnie wzorowa zona wstaje o 5 aby wysłac meza do pracy...chyba na głowe upadłam...wracam do pokoju a Macio juz sie smieje ;D...dobrze tylko ze jeszcze wtedy nie szaleje i da sie dosspac :D

wczoraj chcialam dac malemu bebiko, i co ??? wypil 20 ml i zacisnal szczeke na smoczku, wyplul i odwrocil sie do cycusia 8)
jak przekonac go zeby pił ? czy nie naciskac ?

ja miałam na odwrót chciałam zamiast butli dac cyca a on nie chciał...nie wiedział co dobre

witam...deszcz spadł i pieknie wypłukal moje pranie na sznurkach...Dostałam wczoraj laurki na dzien matki, coś się dzieciom pomyliło.
Najbardziej rozczulił mnie wlasnoręcznie zerwany przez malucha tulipan z meojej rabatki.
ide po rabarbar na kompot, mam zobic ciacho z kremem no i...ach, pomidorówka juz pyrkocze na kuchence. Z bazylia i łazankami.
Nie mam za duzo czasu ale wpadłam poczytać...fajnie, Kunda, że macius ranny ptaszek. Przynajmniej wschody slońca pooglądasz. :laugh:

Izabellka jak czytam co piszesz to jakbym widziała swoje dziecie pare miesiecy temu ::)
Ja zaczełąm mu dawać łyżeczką ...to jakoś jeszcze zjadał z 50 ml.Potem jak ssał piers i był w tym transie to bokiem mu wsuwałam butelke i wyciągałąm pierś .To normalne że będzie sie złościł przez pare dni i denerwował ..ale z czasem sie przyzwyczaji.

Kundzia mi sie wydaje że Macio musi tez wyprawic tatusia do pracy :D

dzisiaj akórat ni po pada i jest strasznie pochmurno ale jak swieci słoneczko to az chce sie wstawac ;D

Ale w koncu prawdziwa wiosna bo juz sie zazieleniło, peki na drzewach, roslinki powoli wychodza z ziemi...super :D

reklama
moje dziecko udaje araba bo przykrywa sie pieluszka i zafascynowało sie deseczke pod szafa raczej to jest płyta maskujaca

Do góry