reklama
L4dY-bIrd
doula
Mija pisze:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rany nic napisać nie można aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja dziś nerwowa jestem
MOze to pierwsze oznaki .....Mija ... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
noelia no z tymi cyckami to masz racje ja tez mam balony jak nie wiem! az sie cholera zaczynam garbic przez nie..........ale oka szklanego jeszcze nie mam!
L4dY-bIrd
doula
noelia pisze:mała mijka mała mijka
a ja prawie niemam iersi etraz po tym karrieni ...jakbym sobie jakieś odsysanie załatiła :
ja polecam ubieranie w krowe ;D :laugh:
A co do cycków to ja lubiłam swoje malutkie :-[ przynajmniej do autobusu bezkolizyjnie biegłam .. a teraz mi nie wygodnie.. nawet na brzuch pospać nie moge
Noelia polecam ptasie mleczko,,milki,, ;D właśnie poprosiłam Przemka żeby mi drugie przywiozł :
Lady ja takie rady Ci daje ..jak chłopa od kompa odciągnąć a ty wredna jesteś
A co do cycków to ja lubiłam swoje malutkie :-[ przynajmniej do autobusu bezkolizyjnie biegłam .. a teraz mi nie wygodnie.. nawet na brzuch pospać nie moge
Noelia polecam ptasie mleczko,,milki,, ;D właśnie poprosiłam Przemka żeby mi drugie przywiozł :
Lady ja takie rady Ci daje ..jak chłopa od kompa odciągnąć a ty wredna jesteś
reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
moj michal wlasnie poszedl uspic hubcia!!!!!!!! oczywiscie go nie rozebral nie zmienil pampersa tylko dal smoczk i kaze spac!!!!!! jak hubert usnie to musze na spiaco to robic. a nie zagonilam go bo tak sie tu rozpisalam i zaczytalam i zesmialam ze cholera o nich zapomnialam!!!!!!!!!!
Podziel się: