reklama
L4dY-bIrd
doula
a daj spokuj : szkoda gadać .
Przeciesz nasze chłopaki to typowe Facety a dziewczynki to malutke Damy i ja niewiem jak mozna je pomylic ..trzeba miec szklane oko i garba
Przeciesz nasze chłopaki to typowe Facety a dziewczynki to malutke Damy i ja niewiem jak mozna je pomylic ..trzeba miec szklane oko i garba
Rany baby ile naklikałyście :-[ a ja tylko popędziłam na zamknięty żeby się zdziwić zdjęciem Noeli
Mordziulka ale farciara z ciebie dała bym Ci ptasiego mleczka ale całe pudełko wciełam ;D
Noelia dzieki..sprawdziłam jesteś suchotnikiem na tym zdjęciu..możesz jeść ;D
Lady pineski mu podkładaj, będzie miał traume i nie będzie chcial przy kąpie siedzieć ... wiesz takie psychologiczne działania :laugh:
Tylko mu nie mów że to ja wymyśliłam bo znowu mi jakieś alerty na tlen powysyła :-[
aaaaaaaaaaaaaaaaa chciałam wysłać a wy już 10 postów napisałyście
Mordziulka ale farciara z ciebie dała bym Ci ptasiego mleczka ale całe pudełko wciełam ;D
Noelia dzieki..sprawdziłam jesteś suchotnikiem na tym zdjęciu..możesz jeść ;D
Lady pineski mu podkładaj, będzie miał traume i nie będzie chcial przy kąpie siedzieć ... wiesz takie psychologiczne działania :laugh:
Tylko mu nie mów że to ja wymyśliłam bo znowu mi jakieś alerty na tlen powysyła :-[
aaaaaaaaaaaaaaaaa chciałam wysłać a wy już 10 postów napisałyście
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
niemozna normalnie żadnego posta wysłac bo sie tak rozpisalyscie
to samo mialam na mysli!!!!!!
noelia pisze:jak moja będzie mieć takie sutki no cycki całe jak ja to juz jej współczuje :
wielkie i cieżkie, nie wiem po co dziewuchy sobie cycki powiekszaja tylko z nimi kłopot :
za małe to tez kłopot
L4dY-bIrd
doula
ciekawe czy dzisiaj mi skuknie 1000 postów : .Mam jeszcze 4 minuty ...według mojehgo meża
reklama
Podziel się: