reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Własnie Ci faceci to jakis fenomen ja malej myje butelke, robie jedzonki i karmie maijąc ja cały czas na rekach a mój maż....jełopek centralny w tych klimatach ;D

nie no moj maz dobrze radzi sobie z EWA - je z nia na rekach - aj cuda umie z nia uprawiac - zreszta i ona lubi jak on jest wiec wsio gra - ale szkoda ze czasem sie nie domysli ze ja jestem padnieta - nie od tak sobie - ale poprostu od bycia z ewa tyle czasu ... ehhh

witam mamusie domowe

Ja bardzo sobię cenie siedzenie w domu. Prace rzuciłam jeszcze w trakcie starania sie o maluszka. Dom to moje krolestwo, bardzo lubie gotowac, piec ciacha... nawet zmywac ;D. Ale moze dla tego tak mi dobrze, ze nie mam nigdy problemu, zeby gdzies wyjsc, z kims sie spotkac (jesli maluszek jest nacycany oczywiscie). Moj maz bardzo mi pomaga. W nocy ani razu nie wstałam do maluszka. Gdy wraca z pracy zaraz przejmuje "dyzur" bo wie, ze ja moge miec lekko dosć "kwekacza". je z nim, czyta, czasem majsterkuje cały czas rozmawiając z Wituchną. Ostatnio choinke "razem" rozbierali ;D. Gdzy przychodzi ktos do mnie, to maż cały czas zajmuje sie dzidzia, zebym mogła sobie poplotkowac w ciszy i spokoju. :laugh:.
Naprawde, mam go za ideał męzczyzny, ojca, głowy rodziny i kumpla dla starszego syna - starszy syn jest z mojego pierwszego małzeństwa a Tomasz jest dla niego tak samo czułym tata jak dla swojego "krew z krwi".

niekazdy Żużaczku jest pokroju "gosposi domowej" .... ja nie lubie siedziec w domu - oczywsice nie sprawia mi problemow prowadzenie domu - ale cale domowisko - jest na mojej glowie - to troche za duzo ja na jedna osobe -

witam mamusie,
wlasnie sie zalogowalam. znalazlam kalinke z jonatankiem!!! :)
maz znowu rezerwuje sobie komputer wiec na razie tak na probe. musze poczytac jak to sie robi z tymi fotkami dzidziusiow i innymi gadzetami, jak sie to zamieszcza.
no i wtedy wskocze w dyskusje :)

pozdrawiam,

krox

Hej, mamy domowe, hej mama krox( cześć Martuniu, wytropiłas mnie:-))
Z 18 usmazonych na podwieczorek pączków zostalo 3.Fa-tal-nie.
Jonatan marudzi.Kołysze go nogą a reka( rękami) pisze.
Chłopcy bawia się w rycerzy. To znaczy maciek jest Robin Hoodem, a dawid szeryfrm Nottingham ( który dostaje lanie). Wczoraj maciek był Skywalkerem, a Dawid Vaderem( który dostał lanie), a przedwczoraj maciek był Zorro z Dawid sierżantem garcią( który dostał lanie).Jak to niektórzy potrafia się w zyciu ustawić.
;) ;)
Dziś nasz dom dostał w prezencie owalny stół w kolorze mahoniowym. Dzieci chcą spagetti. Musze posprzątać górę. Musze upiec chlebek. Muszę ...czuję sie jak doktor octopus z mackami zamiast rak. wszystkie macki pracują. A jak wy? Mąż dyplomatycznie uciekł do Białegostoku , zostaję sama ze spagetowymi potworkami.

dziewczyny DOSTAŁAM PRACE -----> OD 30 STYCZNIA PRACUJE W SADZIE OKREGOWYM JUZPI JUPI JUPI

ale sie ciesze - o Boze jeszcze jestem w szoku :D

reklama
Do góry