reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mordziulka dawaj go ..jak mówiłam w zestawie lepiej ;D a piweczko wypij za mnie bo jakoś mi diś smutno .. to chyba ta pogoda

Lady-bird :laugh: ale jesteś :laugh:

Ale cuś mi ostatni chormonki szaleją , a może tak jak Lady w ciąży jestem :laugh: ;)

reklama
no ja juz tez jestem .Jasio lula , Mateusz mi wisi nad ramieniem ::) .

U nas leje .Może to i dobrze bo kwiatuszki beda rosly ładnie i powietrze będzie takie ..fajne :p
Ale mnie bola stopy ::) .Dzisja chyba przeszłam z 10 mil ::)

Mija dawaj te ptasie mleczko b mi sie coś chce słodkiego :p :p :p

ej nieprzesadzaj moja droga ;) :p

biedrona qrcze normalnie dzionek mnie nie bylo i co ja tu czytam????????? czyzby???? ale jak tak to ci zazdroszcze! jak tylko sie z hubciem uporamy to ja juz chce znowu!!!!!!!!

mija skarbie przykro mi ale ja.......nie lubie piwka!!!!!!!! ale obiecuje ze lyka za ciebie na poprawe nastroju wypije!!!!!!!!!!

musze sie zaraz zajac hubciem wyszykowac do spania a on sie buja w hustawce i jak go wyciagamy to ryczy!!!!!! zaraz zrobie zdjatko to wkleje na zamkniety!

mordziulka to ja ferment sieje , biedronka chyba nie jest .. a może

Kurcze ale jak bym teraz zaciążyła to chyba bym się załamała ::)
Mały zbuj pod pachą i znowu brzuszek ... ja chętnie ale jak Noe skończy z 4-6 lat

mordziulka kochana niesłuchaj tych PLOTKAR ;) .Npisałam pare dni temu że mie muli troche a sorbkowa i Mija podłapały temat i teraz mnie katują ::) ;)

ale jakby cos takiego miało miejsce to bym sie chyba ...powiesiła ;) Ledwo daje ade z naszym despota a co dopiero by było jakby doszedł jeszcze jeden ::)

reklama
Do góry