reklama
oj zazdrosna zazdrosna nie lubie jak sie Macio juz w tym wieku smieje na głos do obcej baby. Do lekarki tez sie smiał ale to lekarz moge mu wybaczyc
Macio teraz waży 8100, prawie nic nie przybrał przez 2 tyg no wtedy był wazony w pampersie i ubranku i wazył tez 8100 a teraz golusienki.... a po porodzie wazył 2550g
Mam w lipcu minie 11 rocznic odkad jestesmy razem i 4 rocznica slubu ;D
Macio teraz waży 8100, prawie nic nie przybrał przez 2 tyg no wtedy był wazony w pampersie i ubranku i wazył tez 8100 a teraz golusienki.... a po porodzie wazył 2550g
Mam w lipcu minie 11 rocznic odkad jestesmy razem i 4 rocznica slubu ;D
Ja też uśpiłam potwora..rany ale dziś mi dał w kość ..to chyba ta pogoda.
I znowu myślałam że egzorcyste zawołam tak się szarpał przed zasnięciem : rany może Noe jakiś nadpobudliwy jest...
.....lub cholera po tatusiu :laugh:
joasiah u mnie było widać tak po 5 miesiącu cośik ale to wszystko od budowy zależy ja zawsze miałam wklęsły brzuch i dwie wystające kośći b iodrowe ...już nie mam ..ale to nie dziwne właśnie od wczoraj wciełam pudełko ptasiego mleczka ;D
Kunda ale podrywacz Ci rośnie , musisz n niego uważąć bo mlody jeszcze ;D
A gdzie nam poznikały Pycha i Nelia czy ktoś coś wie ???
I znowu myślałam że egzorcyste zawołam tak się szarpał przed zasnięciem : rany może Noe jakiś nadpobudliwy jest...
.....lub cholera po tatusiu :laugh:
joasiah u mnie było widać tak po 5 miesiącu cośik ale to wszystko od budowy zależy ja zawsze miałam wklęsły brzuch i dwie wystające kośći b iodrowe ...już nie mam ..ale to nie dziwne właśnie od wczoraj wciełam pudełko ptasiego mleczka ;D
Kunda ale podrywacz Ci rośnie , musisz n niego uważąć bo mlody jeszcze ;D
A gdzie nam poznikały Pycha i Nelia czy ktoś coś wie ???
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
no nie ja normalnie nie moge!!!!!!!!!!!! tylke czytania! a tylko was na dzien zostawic! CZEMU MI TO ROBICIE???????
przyjechala do mnie ciocia i tak jakos dzis nam dzionek poza domem minol na targu bylysmy oczywiscie nic sobie nie kupilam tylko jak zawsze chlopakom! zaraz wybywamy na piwko no jak hipol usnie!
przyjechala do mnie ciocia i tak jakos dzis nam dzionek poza domem minol na targu bylysmy oczywiscie nic sobie nie kupilam tylko jak zawsze chlopakom! zaraz wybywamy na piwko no jak hipol usnie!
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
Joanna@ na szczescie trafilas na lekarza ale dla swietego spokoju idz do neurologa i miej jeszcze jedna opinie mam nadzieje ze potwierdzi ci sie ta lepsza! ba ja to wiem!!!!!!!!!!
a WY wyrodne macochy!!!!!!!!!!! tak tak lady sorbek i mija ja wam dzidzie powystawiam!!!!!!!!!!!...........ale jak mozecie to wezcie tez hubcia??????? bo normalnie juz nie mam sily potworek maly terrorysta!!!!!!!! juz nie daje rady chyba mu 5 ida!!!!
a WY wyrodne macochy!!!!!!!!!!! tak tak lady sorbek i mija ja wam dzidzie powystawiam!!!!!!!!!!!...........ale jak mozecie to wezcie tez hubcia??????? bo normalnie juz nie mam sily potworek maly terrorysta!!!!!!!! juz nie daje rady chyba mu 5 ida!!!!
reklama
L4dY-bIrd
doula
Czesc joasiah ...wiesz co ...mi sie wydaje że ..małodorosle napisałas tego posta ...a może poprostu tak ci sie napisalo ..ja go odebrałam ..jakos tak dziwnie .
Przeczytaj go pare razy i sie troszke zastanów.
Niemoge zajsc w ciąże w srode bo w piatek ide do fryzjera
:
Na dziecko trzeba sie zdecydować "dorosłym mysleniem " ...na całe życie .
Przeczytaj go pare razy i sie troszke zastanów.
Niemoge zajsc w ciąże w srode bo w piatek ide do fryzjera
:
Na dziecko trzeba sie zdecydować "dorosłym mysleniem " ...na całe życie .
Podziel się: