reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jedrek wlasnie zapytal sie czy juz nadciaga noc, bo on chcialby juz do kapieli isc:-D a u nas dopiero 19:00 i jeszcze godzinka do jego kapieli :tak:

Witam Kobitki wieczorną porą:tak::tak::tak:

wybaczta że tak ostatnio odpuściłam sobie pisanie tu :-(ale tyle tych wątków że nie daję rady pisać i czytać:no::no: do tego chłop w domu i marudzi mi nad uchem jak na BB w chodżę:-:)-:)-:)no: ....kiedy on wreszcze pójdzie do pracy:dry::crazy:

Jakby kto nie wiedział to byłam z Amandziuchą na bilansie z okazji skończenia9 miesięcy :tak::tak::tak::tak:
Waży rowno 8kg i ma 74 cm wzrostu:-):-):-):-)

Ogromne brawa dla detektywistycznych mam:-):-):-):-)

To napisała truskaweczka 4 minuty temu

a pierdolcie sie wszystkie pokolei jestescie debilami idiotkami i gowniarami __________________

reklama
Az strach pomyslec co niektore osoby maja w glowach:wściekła/y:
Winka-u nas zakazenie drog moczowych od lutego sie ciagnie:baffled:.Zaniedbnie lekarzy w uk.Latalam prosilam ale wpierali mi ze wszystko jest w porzadku.W koncu zabralam Amelke do polski,lekarze wszystko dokladnie sprawdzili i rozpoczelysmy leczenie.I tak teraz co 2 miesiace tłuke sie z dzidkiem do pl na sprawdzanie.Do tej pory mialysmy nawroty.Teraz juz wydaje mi sieze powinno byc dobrze.Dlatego martwii mnie to niejadkowanie,ktore nam towarzyszylo przez caly czas choroby.Juz od jakiegos czasu bylo dobrze i znowu bum.Mam tylko nadzieje ze Amelka jest tak podekscytowana tym ze sa goscie i dlatego nie je

Do góry