reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jagna to podobnie zrobiłaś jak ja :-D. Poszłam na wychowawczy, żeby szefostwo i kierownictwo wkurzyć :-D.

reklama
Dobry wieczor
Dziewczyny ale Wy dzisiaj szczujecie-ciasta,chlodniki i na dodatek jak zobaczylam te papryczki to mi sie w glowie zakrecilo.Mniami.Musze porzadnie przetrzepac wątek kulinarny bo mnie to sie wydaje ze ciagle to samo na obiady robie i pomyslow brakuje.

Dobry wieczor
Dziewczyny ale Wy dzisiaj szczujecie-ciasta,chlodniki i na dodatek jak zobaczylam te papryczki to mi sie w glowie zakrecilo.Mniami.Musze porzadnie przetrzepac wątek kulinarny bo mnie to sie wydaje ze ciagle to samo na obiady robie i pomyslow brakuje.
To tak jak mi, ale ostatnio komponuje swoje dania. Jak mi coś wyjdzie to przepis umieszcze w książce

reklama
Do góry