reklama
Wredne jesteśmy;-)jagna to podobnie zrobiłaś jak ja . Poszłam na wychowawczy, żeby szefostwo i kierownictwo wkurzyć .
Ale żal mi dziewczyn i tych zakupów za grosze. Teraz już nie nakupuje za 100zł tyle rzeczy, szkoda:-(
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Ja z natury wredna jestem ;-)Wredne jesteśmy;-)
Ale żal mi dziewczyn i tych zakupów za grosze. Teraz już nie nakupuje za 100zł tyle rzeczy, szkoda:-(
A ja jak mnie ktoś wku... albo pogrywa zemną;-)Ja z natury wredna jestem ;-)
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Dobry wieczor
Dziewczyny ale Wy dzisiaj szczujecie-ciasta,chlodniki i na dodatek jak zobaczylam te papryczki to mi sie w glowie zakrecilo.Mniami.Musze porzadnie przetrzepac wątek kulinarny bo mnie to sie wydaje ze ciagle to samo na obiady robie i pomyslow brakuje.
Dziewczyny ale Wy dzisiaj szczujecie-ciasta,chlodniki i na dodatek jak zobaczylam te papryczki to mi sie w glowie zakrecilo.Mniami.Musze porzadnie przetrzepac wątek kulinarny bo mnie to sie wydaje ze ciagle to samo na obiady robie i pomyslow brakuje.
To tak jak mi, ale ostatnio komponuje swoje dania. Jak mi coś wyjdzie to przepis umieszcze w książceDobry wieczor
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Jagna-to ja czekam.Im wiecej tym lepiej.Jak wymyslisz jakas smakowitosc to ja sie pisze
reklama
Ok, narazie kombinuje.Jagna-to ja czekam.Im wiecej tym lepiej.Jak wymyslisz jakas smakowitosc to ja sie pisze
Z pomysłów kulinarnych extremalnych mam bigos z majonezem, tak je go mój mąż. A czasami dodaje pomidory. Albo zupka chińska z czekoladą - koleżanka z pracy i w ciąży nie jest.
Podziel się: