reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja Was buziam nocnie, kolorowych snów i do juterka, bo padam z nóg po całym dniu biegania i usypiam nad kompem
58.gif

Bodziu wybacz podejrzenia :no: Cieszę się, że jesteś. Wycieczka jak czytam udana. Jak synuś?Pod wrażeniem? Olcia ze trzy dni opowiadała po swojemu co w ZOO widziała

Kerry
-Uwielbiam pierożki ale broń Boże na słodko mięsko albo ruskie i owszem.
No to możemy sobie rączki podać :tak:.

Dobra, ja już powoli pomykam. Trza sie trochę ogarnąć przed powrotem małża :-p

ustkadl4.gif
bubble76bm2.gif

I zostawiam kotka, co by te dzisiejsze myszy przegonił ;-);-);-):-D
1720.gif

Dobranoc Winka

Aneta to chyba kwestia niedługiego czasu z zamkniętym. Asia ma nas dodać podobno. W moim przypadku byłapokręcona nazwa, może i u Ciebie cośsię nie zgadzało. Nie smuć się:-):-):-):-):-)

reklama
Poradziłam sobie:-D Pranko wywieszone tylko mały problem u nas na klatce panuje: jak ktoś załączy światło na korytarzu lub w piwnicy to jest przeciążenie i wszędzie gaśnie. Właśnie mnie tak sąsiad urządził żem se posiedziała po ciemku na strychu:baffled:
Nie wiem czy to jest ważne ale wszystkie wasze posty widzę jako cytaty do posta Bodzinki. :sorry2: Koffana aleś zachłanna:rofl2::szok:
Co tam jeszcze:confused:
Acha.
Winka a może cię jaka angina bierze? Albo coś z homeopatii wypróbuj, albo coś w spraju:confused2:
Jasminko współczuję przeżyc z rrurami :baffled:
Małgosiunia chłopaki super:-D

Do góry