Heloł
Amandę coś dziś napadło i jak ją karmiłam zaczęła szarpać się za włosy:-(
kurce aż główkę ma czerwoną od tego:--no:
Amandę coś dziś napadło i jak ją karmiłam zaczęła szarpać się za włosy:-(
kurce aż główkę ma czerwoną od tego:--no:
agatulka to teraz pewnie lepiej wymienić niż je umyćaluśka no mnie tez czeka mycie okien nie bede sie pytac tesciowej kiedy je myła bo hmmm wyglada ze moze na wiosne a obok jest budoiwa więc sa upaprane jak diabli i dumam czy jest sens myc okna ???
Jkrzymka super masz synka gratulujęRemik ma 13 lat a obierze ziemniaki pozmywa naczynia typ. a nawet zajmował sie Dominika ja pracowałam no paczcie już sie chwalę ale jestem z niego dumna
właśnie popadała i przestało oooo i słoneczko nawet wyszło:-)
dzięki Kochana już sobie poustawiałamLaski ale wy dzisiaj tempa nabrały;-)okna umyte:-) Aluska tylko kwiatki se musisz po swojemu poustawiać bo zapomniałam jak na parapecie stały;-)
Jasmina no to nie źle Małżonek Was urządził obyście szybko uporali się z tą awariąA jeszcze zapomnialam Wam napisac jaka awarie w domku mam przez nadgorliwosc mojego Lubego. W kazdym razie nie mam od wczoraj cieplej wody i cieknie mi z sufitu do kuchni. Okazalo sie ze moj ukochany tak sie zmartwil ze sruby ktorymi przykrecone sa listwy ktorymi laczona jest wykladzina pod drzwiami ciagle sie odkrecaly i ranily w kolanka Dawidka. Wiec moj ukochany stwierdzil ze on zaraz z tym zrobi porzadek...... i je poprzybijal zartujac sobie przy tym ze ale bylaby heca jakby w jakas rurke trafil..... no i trafil. Przez kilka dni woda uciekala pod podloge w sypialni.
Nie wiem czy skladnie to napisalam ale cycalam wlasnie dawida ktory pil z jednej piersi a druga w natretny sposob sciskal az mi oczy wychodzily z bolu.
he hejasmina ja, jak ktoś mi mówi, że jedzie do ZOO, to ja prawie zawsze się pytam " A co ? Klatki dla małp się zwolniły ?" .
Albo mówię " Wiecie co ? Powinniście/powinnaś/powinieneś wybrać się do ZOO, bo słyszałam, że klatki dla małp się zwolniły " .
Niektórzy wybuchają śmiechem, inni na chwilkę się obrażają .
Winka dużo zdrówka Ci życzę oby gardełko szybko przestało bolećNo i jak wcześniej pisałam - gardło boli bardziej :-(. Nic nie pomaga .
Rano bolał mnie lewy migdał, teraz prawie całe gardło, bez prawego migdała. Pewnie jak rano wstanę to już oba migdały będą boleć :-(. Kurcze - zawsze tak mam... No i po co piłam tą zimną colę... Parę razy miałam nauczkę i nadal zimne z lodówki piję .
[/i]