reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aaaaa zapomniałam wam powiedzieć że u lekarza wszystko ok.Na razie te zmiany skórne (z powodu AZS)będą,ale najprawdopodobniej Alunia z nich wyrośnie.
Do 18 miesięcy mam się wstrzymać z podawaniem białka krowiego,i to by było na tyle.

Będę płakać BUUUUUUUUUUUU jak ja się pojawiłam to was wywiało.

Idę spać DOBREJ NOCKI!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Bodzia CUUUDNIE odświeżona jesteś :tak::-).

aneta 18 miechów już całkiem blisko ;-):tak:. No i fajnie, że jest światełko na całkowite pozbycie się AZS ;-).

mamamartynki witaj :-)

Witam nowe Dziołchy :tak::-)

Bodziu kochana wróciłas widze usmiechnięta i suwaczkowo odswieżona:-D pikne suwaczki:tak:
głowa juz lepiej?

Dziękuje kochaniutkie za gradki dla mego początkującego chodzika :tak:

kurcze żeście sę rozpisały aż nie nadążam :szok:

Ja uciekam, bo dziecię woła.
Aż się boję co jutro TU zastanę - kilkanaście stron do nadrobienia :baffled: jak tak dalej produkować będziecie :-p

Bodziu kochaniutka aleś pikna:-D:-D:tak:
Asiulinko wkręcaj się wkręcaj, bo jeszcze troszku i będziemy impresssski wieczorową porą robic:tak:;-)
Anetko to dobrze że wieści optymistyczne:-)

Ach a ja wam nie pisałam,że miałam wypwdek:sorry2:
Karol mi nadepnoł na buta i musiałam w M1 kupić butki:sorry2:Dobrze,ze iałam ze soba kase bo bym z Bytomia do zabrza na boso szła:dry::dry:

małż zażywa kąpieli więc znowu za witałam:tak::tak::tak:

U fryzjera włoski sobie ciut podciełam i zrobiłam sobie grzyweczkę jak tylko odzyskam aparat pochwalę się swoim nowym obliczem:-p:laugh2::laugh2::tak:
Aluska - trzymam kciuki zeby Twoj maz szybko znalazl prace.
Jasmina dziękuję Ci bardzo za trzymanie kciukasów:tak::tak::tak:
Aluska ja prasuję wieczorkami jak jest chłodniej, chłopcy idą spać a ja wtedy jakiś filmik obecnie dr house 3 seria.:-) Dziś to chyba naprawdę miałaś saunę... A co do plotkarek to pamiętam straszne komentarza sąsiadki na temat sąsiadki która "wpadła", że to takie niemoralne, grzeszne itp bzdury. Nie minął rok kiedy jej córeczka też z brzusiem do ślubu szła, a na następny rok druga córka :-D:-D:-D:-D:-D:-D
no niestety wieczorem nie ma jak bo Amanda zaczyna dokazywać:confused:
a co do sąsiadki szkoda słow :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:swoich swoich cór nie pilnowała a komuś psuła opinie wrrrrrrrrr:crazy::wściekła/y::wściekła/y: stara dewota:angry::angry::angry::wściekła/y:
Cześć dziewczynki.:-)
Pamiętacie jeszcze mnie?;-):confused:
Mnie tęskno było za Wami, ale czasu ciągle brakuje.:baffled: Teraz powinnam dzieci wietrzyć, ale mnie sie nie chce:sorry2:, zresztą z tatusiem szleją, więc nie będę im przeszkadzać, bo nie często się zdarza, że tatuś ma czas i ochotę na zabawy z synami.:sorry2: Także póki chwilkę mam wskoczyłam do Was.:-)
A tak poza tym, to od cycowałam całkowicie Grzesia i mam już "wolne" piersi.;-):-D:rofl2:
asiulinka gratuluję odstawienia Grzesia od piersi:-):-):-):-)
ja też gdzieś tak zacznę to robić koło roku:laugh2:
Hej, hej!
Wiecie moja zołzinka to wogóle w trudny wiek weszła. Nie odstępuje mnie na krok i o wszystko wrzeszczy. Nie jest to krzyk czy płacz tylko ona regularnie na mnie " wyzywa":sorry2::baffled:
Sikoreczka pewnie Madzia przeżywa teraz okres buntu i dlatego się tak zachowuje:dry::dry::dry: może niedługo jej przejdzie:sorry2::confused:
Śliczne foteczki ślubne:-):-):-) Madzia wygląda jak słodka królewna a cóż się dziwić jak ma taką ładną i zgrabną mamusię:tak::tak::-):-)
Płeć męska też niczego sobie:tak::tak::laugh2::-p
też mu pewnie ciężko ze świadomością że jest bezrobotny. No ale jeszcze troszkę i poleci do pracki. Trzymam za to kciuki:-D
Sters :dry::confused: :-(
Dzięki Kochana za kcikaski:tak::tak::tak:
Coś trzeba zrobic zeby u was zagoscic czy tak poprostu?
Witaj Kobitkko:tak::tak::tak::tak:
Aaaaa zapomniałam wam powiedzieć że u lekarza wszystko ok.Na razie te zmiany skórne (z powodu AZS)będą,ale najprawdopodobniej Alunia z nich wyrośnie.
Do 18 miesięcy mam się wstrzymać z podawaniem białka krowiego,i to by było na tyle.
Aneta dobrze że z Alunią wsio ok:tak::tak::tak::tak: zuch dziewczynka:tak::tak::tak:
Anula fajnie że sobie remontujesz domek efekt końcowy pewnie będzie bardzo zadowalający:tak::tak::tak: a pochwalisz się foteczkami?
W ogóle to Wam wczesniej nie pisałam, ale na youtoub miałam bardzo nieprzyjemny komentarz, juz ze dwa miesiące temu...Wyzwano mnie, Karolka tez więc usunełam tam konto i jakoś dziś rano jak zaobaczyłam,że na Brzuszkach nadal śmiga ten dziwny wielbiciel....To się przestraszyłam:-:)-:)-(
Bodziu Kochana przykro mi że ktoś obraźliwe komentarze Ci wystawił:-:)-:)-:)-( pewnie to jakiś zazdrosny palant(tka):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tulę mocno:confused::confused::confused:

A mi dziś dzionek minął pod znakiem lenia:-D
Pojechałam co prawda do marketu żeby lodówę zapchać, a niechcący wstąpiłam do galerii i zakupiłam sobie spodnie i płaszczyk:szok:, Kocham takie spontaniczne zakupy YUPIIII
Teraz już wykąpana i piżamkowa lazłam do łoża, ale małżon poprosił mnie o herbacię więc mu zrobiłam - niech sobie myśli że ma fajową żonkę hehe;-), a no i sama też przy okazji zjadłam kawał wczorajszego ciacha, a niech tam może przez noc spalę trochę kalorii :-D:-D:-D

Teraz już buziam dobranockowo i do juterka.
A po dniu leniuchowania jutro mam dzień zawalony, więc pewnie dopiero wieczorem się odezwę
Pa Pa

A Bodziu piękne suwaczki

reklama
Do góry