reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

sikoreczka flaszczki postawione, a Ty zmykasz :dry: noooo kochana tak nie mozna ;-)

Ewcia jak ja Ci zazdroszcze, ze umiesz piec ciacha. Ja nie potrafie :-( noooo chyba, ze takie z worka jak np. babka piaskowa :tak: wszystkie inne wychodza mi z mega zakalcem.

reklama
Witam popoludniowo, jakis senny ten dzien. Wyobrazcie sobie ze u nas pada deszcz.;-):tak:;-).... zreszta jak zawsze. Przeczytalam gd\ies ze w Irlandii mozna rozroznic 2 pory roku. Deszczowa ciepla i deszczowa zimna. Teraz jest ta cieplejsza.
Sewa - dzieki za dobre slowo. Juz tydzien w IRL i probuje sie przestawic z polskich tropikow na pogode deszczowo ciepla.

A wiesz Kasiu, że mi się to w Irlandii podobało? To znaczy ten deszczyk. Bo ja taka rain woman jestem. ;-);-) Choć byłam tam tylko turystycznie to zwiedzenie Irlandii było moim marzeniem od dzieciństwa (zbierałam wszystko co dotyczyło irlandii - mapy, książki, pocztówki itp itd, nawet korespondowałam z irlandczykami). A teraz po tym polskim bumie to też chętnie zwiedzę, i na każdym kroku spotkam Polaka. :tak:

ewcia a jak myślisz kiedy będzie wąteczek gotowy?
Sewa zapraszam do nas na naukę, u nas ciacha nawet dwa razy w tygodniu:tak::-D A ja cierpliwa nauczycielka jestem. ;-):-D

sikoreczka flaszczki postawione, a Ty zmykasz :dry: noooo kochana tak nie mozna ;-)

Ewcia jak ja Ci zazdroszcze, ze umiesz piec ciacha. Ja nie potrafie :-( noooo chyba, ze takie z worka jak np. babka piaskowa :tak: wszystkie inne wychodza mi z mega zakalcem.
Witaj w klubie kochana u mnie z ciastami to samo.Mam dwa dyżurne przepisy:
Sernik który zawsze wychodzi i robię jeszcze takie ciastko na krakersach bez pieczenia suuper jest i też zawsze się udaje.

Ostatnia edycja:
Do Zoo we srode i bez M:sorry2:Podrwe se nowego:-p:-p:-p
Ja kocham piec ciasta ale mam leb\nia w pupie;-)
Zaraz jem na kolacyjke jaja w majonezie:sorry2::sorry2::sorry2:
Do potema...
A samochód mis ie bardzo podoba...
Szwagierka będzie jechała jakimś z Warszawy i zapłacili za niego cene powalającą na kolana......

kery nie mam pojęcia kiedy bedzie on gotowy,,jak bedzie to zobaczymy albo aniaslu anpisze to ja dam szybko znaka wam na pewno

MOje juz sie piecze,,babiczka,,obadamyc ow ylezie,

A moj synke tez piecze,pichci wlasnie,,ale pomagal mi mieszal wsypywal krecil ciacho,,maly pomocnik:):):)

SEwa to ja nie mam dla kogko piec,moj tylko te suche je z Matim,wiec moge piec i tobie w paczce wywsylac, albo meilem;-):-D,,hihi

NONO zapowiada sie kurs pieczenia,,to ktora da chate wolna dla nowicjuszy hehe

reklama
Witam wieczornie i nieśmiało:zawstydzona/y: wtrącę coś na temat ciasta, właśnie wyjełam z piekarnika najprostsze ciasto na świecie, a mianowicie wymieszałam mąkę z cukrem, proszkiem dopieczenia, jajami i śmietaną na górze ułożyłam śliwki skórką do dołu i na godzinkę do piekarnika. Powiem że z natury nie lubę się męczyć:no: hihi Czekam aż wystygnia, albo i nie doczekam i zacznę odrazu.

Ostatnia edycja:
Do góry