reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kerry-Dzięki za czekoladki i pioseneczkę,świetny zestaw.
Moja głowa....
Zaraz mi peknie na maleńkie kawałeczki...
Buuuu
Pojechałabym jutro do Zoo ale nie mam z kim:-:)-(
Która chętna????????
Ja chętnie do zoo bym pojechała ale mam za daleko.

Heloł!
Seeeeeeeeeewa słonko ty moje miło cię czytac! Jak tam zagramanicą? Przywykli już? A Jędruś jak soie radzi?
Ja już powróciłam do domeczku. Uff... Rozprawiłam sie z wałóweczką od siostry, i chyba przez najbliższy miesiąc nie muszę robic zakupków.:-D:-D:-D No w zamian porosiła o małą przysługę: żebym od nich kwiaty na cmentarz dla babc i dziadków zaniosła. Sami nie dadzą rady bo jutro już do Warszawy a potem do Norwegii wyjeżdżają:tak: Wieczorkiem jak Beboki pośpię to troszku zdjęc zapodam;-)
No i jeszcze się muszę pochwalic:
Madzia od kilku dni woła chichu (siku w nowym wydaniu:-p) i coraz częściej robi siusiu i kupkę na ncnik. Ale jestem dumna:laugh2:
Brawo dla Madzi!!!
Fotki super a ten pomysł z autem rewelacyjny.Dobrze żeście jej pomogły bo inaczej by się dziołcha nadwyrężyć mogła i wtedy nici z nocy poślubnej :-D:-D:-D

reklama
no dobra ide robic to ciaacho,,bedzie do flaszki zagryska słodziutka,,hihi

NOrmalnie tyle wydrukowalam tych przespisow,ze szok,,hmm,,za ktore by sie wziasc na ur i inne imprezy moje w njablizzszym czasie,,,

www.mojeciasto.pl

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry