sikoreczka79
Fanka BB :)
?No to jeszcze jedna idzie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chętnie do zoo bym pojechała ale mam za daleko.Moja głowa....
Zaraz mi peknie na maleńkie kawałeczki...
Buuuu
Pojechałabym jutro do Zoo ale nie mam z kim:--(
Która chętna????????
Brawo dla Madzi!!!Heloł!
Seeeeeeeeeewa słonko ty moje miło cię czytac! Jak tam zagramanicą? Przywykli już? A Jędruś jak soie radzi?
Ja już powróciłam do domeczku. Uff... Rozprawiłam sie z wałóweczką od siostry, i chyba przez najbliższy miesiąc nie muszę robic zakupków. No w zamian porosiła o małą przysługę: żebym od nich kwiaty na cmentarz dla babc i dziadków zaniosła. Sami nie dadzą rady bo jutro już do Warszawy a potem do Norwegii wyjeżdżają Wieczorkiem jak Beboki pośpię to troszku zdjęc zapodam;-)
No i jeszcze się muszę pochwalic:
Madzia od kilku dni woła chichu (siku w nowym wydaniu) i coraz częściej robi siusiu i kupkę na ncnik. Ale jestem dumna
hmm,,nie masz gdzies skrzyneczki skrytej?No to jeszcze jedna idzie;-)
no niestety ten właśnie produkt wyszedł w całości. Zostało winko ale już my go wczora z wieczora opanowały z siorką i kuzynkąhmm,,nie masz gdzies skrzyneczki skrytej
no tak nic sie nie moze zmarnowaćno niestety ten właśnie produkt wyszedł w całości. Zostało winko ale już my go wczora z wieczora opanowały z siorką i kuzynką
Teraz to widać żeś z wesela wróciła,ale jak to polała i uciekła a my same mamy pić.Oj ta moja skleroza. Polac wam miałam weselnej;-)