reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny ja z wami zwariuje...spokojnie nie moge wysłac wiadomosci...a po za tym upiekłam ciasto z jabłkami...zapraszam :D

reklama
shady pisze:

L4dy widzisz superowo....ale nam dzieciaki rosna co? ;)

qrcze ale wiecie co faktycznie dzieci nam bardzo szybko rosną :) niedawno byłysmy a porodówce a teraz.....albo same siedza , albo raczkuja , albo turlaja sie ::) ::)

ale ten czas leci .

Ide zaraz na ten spacerek .Ja juz jestem wyszykowana 8) czekam mna moje dziecie jak wstanie .

shoomna_a pisze:
KUNDA:Ja kupuje obiadki z mięskiem: z królikiem, z jagnięciną.
Wygodniej jest z tymi kupowanymi, ale sama też gotuję zupki np, z buraczkiem. Dziś zrobię kluseczki z żółtka. Tylko że J. nie ma ząbków, więc to raczej nie będą kluseczki tylko papka...

Ja jeszcze sie boje sama gotowac dla malucha.mam wieksze zaufanie do słoiczków .No i czywiscie wybór wiekszy :)

no a my w domku bo u nas pada szlak by to......, ja tez zakupuje obiadki w sklepie dla małego bo wygodniej   a z reszta łatwiej mi dobrac bo mały jada hippa dla alergikow

reklama
a ja juz gotowałam zupke z piersi indyka do tego marchew ziemniaczek ....bez pory i selera ale dodałam pół kostki rosołowej hihi zmiksowałam na maxa i wyszedł litrowy słoik

ale niebardzo mi sie chce wiec kupuje bo fakt troszke lepszy wybor

Do góry