reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

nO JA TE ZIEMNIORY WRESZCIE OBRALAM, MALY SIEDZI W FOTELIKU I GRYZIE OGON SZCZURA, WIEC MAM CHWILE. pAKOWANIE POWINNAM ZACZAC, ALE JAKOS NIE MOGE ODERWAC SIE OD KLAWIATURY :laugh: O, sorry za kaps.

reklama
Macio narazie trenuje przewracanie sie na boczki coraz lepiej mu to wychodzi ;D

L4dY tez załuje ze nie mieszkamy blisko siebie, mnie tez nie pociagaja samotne spacery z Maciem, moje psiapsuły maja dzieci juz starsze nie wózkowe :D

maly je normalnie ale plakal pare razy podczas ssania i puszcza sutek......ale uszka go nie bola- mogloby byc zapalenie ucha; nie wiem czy isc do lekarza

no nawet nie dadza wysłac wiadomosci ;D

Izabelka mojemu tez ostatnio sie duzo ulewało zwłaszcza po wieczornym posiłku, a poniewaz nie po kazdym posiłku doszlismy z lekarka do wniosku ze to przez to ze pcha teraz ciagle raczki do buzi. Ale lepiej zapytac lekarza

shoomna ja kupuje obiadki dla Macia, a Macio je prawie wszystko, z wyjatkiem marchewki w duzych ilosciach

reklama

Mija what?????????????????? zdalas?????? super....gratulacjeeeeeeee ale sie ciesze .teraz wiem ze mozna, cholerka teraz czas na mnie ;) a za ktorym razem zdalas?
Mija pisze:
Ja tylko na chwilunie..bo chłop mi kompa zajoł w domku pracuje  ::)

i wiecie co ... własnie wróciłam z egzaminu na prawko i .... ;D ZDAłAM  ;D ;D ;D ;D ;D
ZA 2 TYGODNIE ODBIERAM PRAWKO  llllaaaaa la laaaaaaaaaaa  :)
Jak Przemek nie bedzie do pózna pracował to poczytam ...bo znowu naklikałyscie i sie odezwe..a jak nie  :mad: to do jutra...  :-*
dzieki za kciuki pomogły   :) :) :) :) :) :) :) :)

Do góry