reklama
Macio narazie trenuje przewracanie sie na boczki coraz lepiej mu to wychodzi ;D
L4dY tez załuje ze nie mieszkamy blisko siebie, mnie tez nie pociagaja samotne spacery z Maciem, moje psiapsuły maja dzieci juz starsze nie wózkowe
L4dY tez załuje ze nie mieszkamy blisko siebie, mnie tez nie pociagaja samotne spacery z Maciem, moje psiapsuły maja dzieci juz starsze nie wózkowe
L4dY-bIrd
doula
KasiaN a gdzie jedziecie jak mozna wiedzieć ??? bo ja wścipska jetem
Kundzia aja tutaj gdzie mieszkamy mam jedną kumpele i to w dodatku bezdziena :
Kundzia aja tutaj gdzie mieszkamy mam jedną kumpele i to w dodatku bezdziena :
L4dY-bIrd
doula
Izabellka wiesz co..ja bym poszła do pediatry ...może to zęby ???
no nawet nie dadza wysłac wiadomosci ;D
Izabelka mojemu tez ostatnio sie duzo ulewało zwłaszcza po wieczornym posiłku, a poniewaz nie po kazdym posiłku doszlismy z lekarka do wniosku ze to przez to ze pcha teraz ciagle raczki do buzi. Ale lepiej zapytac lekarza
shoomna ja kupuje obiadki dla Macia, a Macio je prawie wszystko, z wyjatkiem marchewki w duzych ilosciach
Izabelka mojemu tez ostatnio sie duzo ulewało zwłaszcza po wieczornym posiłku, a poniewaz nie po kazdym posiłku doszlismy z lekarka do wniosku ze to przez to ze pcha teraz ciagle raczki do buzi. Ale lepiej zapytac lekarza
shoomna ja kupuje obiadki dla Macia, a Macio je prawie wszystko, z wyjatkiem marchewki w duzych ilosciach
reklama
shady
Fanka BB :)
Mija what?????????????????? zdalas?????? super....gratulacjeeeeeeee ale sie ciesze .teraz wiem ze mozna, cholerka teraz czas na mnie a za ktorym razem zdalas?
Mija pisze:Ja tylko na chwilunie..bo chłop mi kompa zajoł w domku pracuje :
i wiecie co ... własnie wróciłam z egzaminu na prawko i .... ;D ZDAłAM ;D ;D ;D ;D ;D
ZA 2 TYGODNIE ODBIERAM PRAWKO llllaaaaa la laaaaaaaaaaa
Jak Przemek nie bedzie do pózna pracował to poczytam ...bo znowu naklikałyscie i sie odezwe..a jak nie to do jutra... :-*
dzieki za kciuki pomogły
Podziel się: