reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
@ się zbilża więc bez kija nie podchodz.Pochmurno, duszno, dziecko mi z butów wyrosło, M mi zrobił z rana awanture,że nagle dziś wyrósł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale jak od dwóch tygodni powtarzam,że ma na styk to nie dociera:crazy::crazy::crazy::crazy:
Wybieram się do mamy jak pogoda pozwoli.
Bodzia idu do ciebie z kijem ofkors;-):laugh2::-pChłopa to przetrzymasz bo ten gatunek tak ma, przecież to oczywiste, że Lolek z dnia na dzień wyrósł i to na złość dzisiaj;-)Miłego wypadu do Mamy:tak::-):-) na chandrę słodziaka zółwiaka pożyczam
16_5_42.gif

My dzisiaj w domku,za oknem szaro i pada,zaraz PPd i wstawię zupkę i cały dzień będę się obijała:tak::tak::tak:
Anulka mój ulubiony obiboku;-):-D zaczynam powoli wdrażać w życie podobną filozofię życiową - milęgo lenienia

Mojego M znalazłam w Niechorzu na wakacjach w 2000roku.Pochodzi z Bydgoszczy.
e to już zajęty;-):laugh2::-D i za daleko by jeździć ze świeczką:rofl2:Anetka szczęściara jesteś i trzymaj w garści mocno;-)

My już pospacerowani w wymiarze minut 10 bo lejeeeeee:baffled:i wcale chyba nie zamierza przestawać:no:najwyżej pod wieczór śmigniemy na pacelek jak będzie pogoda:dry:na obiad leczo więc robi się samo, wczoraj odkuryz lam i poprałam więc dzisiaj mogę sobie troszku ponierobić. więc może kronikę rodzinną uzupełnię wreszcie:confused:póki co idę
3_4_102.gif
i brzdąca zabawiać bo go roznosi w chałupie:sorry2::laugh2:

Anulka mój ulubiony obiboku;-):-D zaczynam powoli wdrażać w życie podobną filozofię życiową - milęgo lenienia

My już pospacerowani w wymiarze minut 10 bo lejeeeeee:baffled:i wcale chyba nie zamierza przestawać:no:najwyżej pod wieczór śmigniemy na pacelek jak będzie pogoda:dry:na obiad leczo więc robi się samo, wczoraj odkuryz lam i poprałam więc dzisiaj mogę sobie troszku ponierobić. więc może kronikę rodzinną uzupełnię wreszcie:confused:póki co idę
3_4_102.gif
i brzdąca zabawiać bo go roznosi w chałupie:sorry2::laugh2:
Od razu obiboku:-p:-p:-p:-p prawda jest taka,że zbieram siły przed burzą:tak::tak::tak:Jak mój m. mi opowiada co chce zrobić w tym naszym mieszkanku to:szok::szok::szok::szok: a że mam mniej szczęścia niż Anetka i najlepsza pomoc ze strony mojego m. to nie przeszkadzanie ;-):-D:-D:-D:-Dto mus zbierać siły:tak::tak::tak:
Swoja drogą takie obijanie czasem dobrze robi.:tak::tak::tak:No i nam się należy:tak::tak::tak::-D:-D:-D:rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D

reklama
Och ja też dziś lenia nabyłam i nie kce mi się na dworownię wychodzic:zawstydzona/y: Nietety trzeba, bo na obiad składników brak:sorry2:Bylim na strychu pranko wywiesic, mam już finito:-D Madzia znalazła na strychu nocnik po Adrianku i sobie go przyniosła;-)
Zbiram się kobity do potema

Do góry