reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Sikoreczka Madzik piękniaście do morza popruwa a scrapka w podpisie przesłodka:tak::-)

Dzień dobry Mateczki:-):-):-) na dobry początek dzionka zostawiam cos na pobudzenie i osłodzenie życia
kawa_w_piatek.jpg

idę małego zabutelkować, a potem męża budzić bo przed 9 ma być moja mama. zostaje z Szymciem a ja do lekarza czmycham.pochmurno dzisiaj ale o 7 było 22 stopnie:baffled:

Dobry
Iwonko super foteczki.
Madzka dzięki za śniadanko.
@ się zbilża więc bez kija nie podchodz.Pochmurno, duszno, dziecko mi z butów wyrosło, M mi zrobił z rana awanture,że nagle dziś wyrósł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale jak od dwóch tygodni powtarzam,że ma na styk to nie dociera:crazy::crazy::crazy::crazy:
Wybieram się do mamy jak pogoda pozwoli.

Hej
Sikoreczka Magdusia prześłiczna
Madźka dzięki za śniadanko mi się nigdy dla siebie nie chce robić:no::no::no:
Bodzia tulaski i udanego wypadu do mamy:tak::tak::tak:
My dzisiaj w domku,za oknem szaro i pada,zaraz PPd i wstawię zupkę i cały dzień będę się obijała:tak::tak::tak:

Sikoreczka-Fotki cudne,a widzę Madziulka zawojowała w tych falach konkretnie.

Madźka
-dzieki za śniadanko.

Bodzinka-Ty się nie denerwuj kochana z chłopami to tak zawsze.

anula-Mi tez by się nie chciało śniadanka,na szczęście mój menż zawsze mi przygotuje.

U nas dzisiaj za oknem słoneczko piknie świeci i ciepełko się zapowiada.

Cześć Kochane:-)

Dzieuję za cycową pochwałę :tak:

Sikoreczko fotki i filmiki super jakbym swoja małą widziała:-D

Madźka dzięki za śniadanko .. ha mam takie kubki w domku prawie wszystkie neskafe bo ją pochłaniam:-D ...

Magusek współczuję mdłosci oby szybko ustały a ty z mężulkiem wykorzystali urlopik:tak:

Wszytkim Babeczkom życze Miłego Dzionka:tak:

anula-Mi tez by się nie chciało śniadanka,na szczęście mój menż zawsze mi przygotuje.

U nas dzisiaj za oknem słoneczko piknie świeci i ciepełko się zapowiada.
Aneta jak Ty wychowałaś sobie męża?Włącza Ci komputer robi śniadanka?Gdzie Ty go znalazłaś?
ja muszę wlaczyć o dostęp do kompika i robić posiłki mojemu m.Zdradź swój sekret Koffana.Podziwiam

Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że on nie wymagał wychowania,on po prostu taki jest.Nie zawsze jest idealnie ma też gorsze dni wtedy nic nie robi ale przeważnie jest kochany i pomocny.

Mojego M znalazłam w Niechorzu na wakacjach w 2000roku.Pochodzi z Bydgoszczy.

Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że on nie wymagał wychowania,on po prostu taki jest.Nie zawsze jest idealnie ma też gorsze dni wtedy nic nie robi ale przeważnie jest kochany i pomocny.

Mojego M znalazłam w Niechorzu na wakacjach w 2000roku.Pochodzi z Bydgoszczy.
Ty chyba jednak nie chcesz powiedzieć,że znalazłaś ideał co?;-);-)
Szczęściara:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry