reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej dziewczynki!
Melduję że już wróciłam z urlopu u mamy. Odwiedziłam wszystkich sąsiadów, pół rodziny i mnóstwo znajomych...wypiłam hektolitry herbaty i zebrałam wszystkie ploty ze wsi.
Pozdrawiam

Hej Madźka27 ja jestem jakoś trzeci odcinek po tym jak się rozstali... hohoho ciebie nie dogonię już:-D
spoko dogonisz:tak::tak:Stacy przecież wyjeżdża w połowie 2 serii:tak:

Madźka Szymuś przystojniak i to z charakterkiem jak widze ;-):-D
i oczytany :-D:-D:-D

dziękujemy za miłe słówko:tak::zawstydzona/y::-D:-D

Paskudy.........:-:)-:)-:)-:)-(
a ja zauwazyłam ale niestety dopiero teraz wlazłam do netu:sorry2: kochana śliczny suwaczek i życzę Ci z całych sił, żeby szybko zmienił się w taki jak u Meg;-):tak::-):-)

Hej dziewczynki!
Melduję że już wróciłam z urlopu u mamy. Odwiedziłam wszystkich sąsiadów, pół rodziny i mnóstwo znajomych...wypiłam hektolitry herbaty i zebrałam wszystkie ploty ze wsi.
Pozdrawiam
:-D:-D:-D:-D:-D Zuzkus zajebisty wypoczynek:rofl2:teraz jak wróciłaś do domku to wreszcie chwila wytchnienia;-):laugh2:

Dobranoc Słoneczko nasze:tak:

My właśnie
36_1_51.gif
, potem mamy w planach zdjęcia wreszcie z lipca przejrzeć i wybrać the best of bo inaczje nasz komp nie wydoli :sorry2:no i koniecznie z jeden odcineczek
36_17_1.gif
obejrzeć przed
36_1_49.gif
:-D:-D

kolorowych senków kochanieńkie
do jutra
36_35_5.gif

Dzień doberek lasencje:-D:-D:-D
Jakś jestem taka wywalcowana...Zle dzis spałam aaauuuuuuuuuuuuaaaaaaaaa:dry::dry:
Po południu ide do koleżnki na herbatke a do południe pewnie jakiś spacerek zaliczymy:tak::tak:

Cześć Kobiety.
Jestm wyończona,padam na twarz i głowa mi pęka.Mały znów dał nocny popis i od 6 nie śpi.Dzisiaj jedziemy do babci więc znów kupa roboty pprzee mną.Ciekawe jak mam dać sobie radę:no::no::no::no:Do tego pogoda paskudna,całe niebo zachmurzone i pada.Masakra.
Miłego dnia

Cześc koffane!
Łoj cierpię na brak czasu:dry: Mam bardzo dużo sprzątania:baffled: Wśrodę przyjadą goście, w czwartek idę do fyzjera a w sobotę ślub:sorry2: A najgorsze że sie mi nie kce:szok:
Szymonek i Stasiu są rewelacyjni. Oj od panien się nie odgonicie:-D
Bodzineczko ściskam kciuki z caaaałych sił. I czekam na zamianę suwaczka:-p
Aluniu: Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...

reklama
HHHHHHEEEEEELLLLLLLOOOOOO. I'm back!!!!! a po naszymu - jezdem z powrotem Czy ktos tu jeszcze mnie pamieta?? Tesknilyscie choc troszku??
Tu zapewne caly czas ostra jazda bez trzymanki , pewnie nie mam szans nadrobic. Ale sprobuje, pozniej teraz musze PPD i takie tam. Pozdrowionka. Pa papapapa:-)

Do góry