reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My już wyszykowani i gotowi do drogi
3_3_21.gif
mykamy na spacerek. jeszcze tylko czekam aż pranie skończy się kręcić w pralce i rozwieszę:tak:do poczytania popołudniu;-)miłego dnia dziewczęta:-D
Miłego spacerkowania.Mój bąbel właśnie zasypia i spacerek popołudniu.Może sobie na rowerki pójdziemy bo m. wcześnie wraca a Stasiowi to bardzo bardzo odpowiada:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

Czesc Wam,ja na chwilke sie tylko przywitam, zloze najlepsze zyczonka dla Aluni,
i musze uciekac bo ledwo odpalilam kompa i dostalam opierdziel od meza ze mam go wylaczyc,bezsensu moze lukne wieczorem...:-(
Emi tulę Cię mocno.Z tego co piszesz to Twój m. chyba despotą jest.Współczuję i zapraszam do nas jak będziesz miała czas dla siebie i kompika:tak::tak::-D:-D:-D:-D

reklama
Witam poniedziałkowo.:-D
Grześko śpi już z godzinkę, ja pranie powiesiłam, gary pomyłam, obiad się gotuje, więc postanowiłam do Was zajrzeć.:-)

Krzymka fajna rodzinka.:tak: Nie licząc Kordianka,to same baby.

Szymek weekendowy
Szymuś przeuroczy. A jakie czaderskie minki stroi.:-D

To ja też Wam się trochę pochwalę umiejętnościami mojego syneczka:tak::tak::tak:
Stasiu fajowy.:tak::-)

Aluniu wszystkiego naj naj naj lepszego,żeby każdy dzień był dla Ciebie radością,dzieciństwo przebiegło bez smutków i szczęśliwie,żeby każdego dnia świciło dla Ciebie słoneczko i tona zabawek zawsze była pod ręką
I my przyłączamy się do życzonek dla Aluni. Rośnij duża i zdrowa.:-)
mis_23.gif

Aha i jeszcze spóźnione dla JKrzymkowego Remika:
Choć spóznione życzenia, to jakże serdeczne,
miej życie jak najbardziej bajeczne,
miej uśmiech na twarzy i to co sobie tylko zamarzysz,
to i więcej życzy Ci osoba której nie skojarzysz
czyli ciotka-klotka z BB;-):-)

Zobacz załącznik 89223

Dziękujemy za wszystkie piękne życzonka.

Impreza urodzinowa dopiero 17 w niedzielę.

My już wyspacerkowani,pogoda rewelacyjna.

emi
-Ściskam cię mocno i przesyłam buziole,twój mąż to naprawdę jakiś tyran jest.

U nas jeśli chodzi o kompa i BB to wygląda tak.(oczywiście teraz jak mąż jest na urlopie):
Ja idę kłaść Alunię a mąż w tym czasie włącza kompa żebym jak wrócę nie musiała czekać.Kochany jest!!!

Ja się pożegnam bo trza jakiś obiadek sklecić.

no to teraz mogę się przywitać po weekendowej przerwie. Widze że weekendzik udany aczkolwiek jakieś rozmowy o depresji się przewinęły... No co wy dziewczynki? Żadnej depresji na BB nie chcemy a jak będzie to wyleczymy ekspresowo, i z innych przypadłości również.

Hmm nawet nie naskrobałyście wiele raptem 6 stron ale i tak przemiło was czytać. Mój małż smieje się czasem jak widzi jakie miny::-)szok::crazy::no::baffled::nerd::dry::-D odprawiam (czasem smutne:-() i jak zęby szczerzę do monitora gdy was czytam:-):-D
.

No to zaczynamy::tak:

agatulka jak weekendzik z mężem?

sikoreczka witaj, jaka fajna i cieplutka ta fotka w podpisie.:-)

JKrzymka super rodzinka. Ojej ja nawet wcześniej nie zauważyłam zę ty już takiego dorosłego syna masz ... kurcze zazdroszczę ty to juz nawet o polityce możesz pogadać ze swoją pociechą:-D a ja na etapie: "o zobacz motylek, autko jedzie, a tam autobus, zrób papapa kubusiu", a z Bartusiem to coś w stylu: "a gugugu, gagaga":-D:-D:-D ale szczerze to za niedługo pewnie powiem jak to szybko minęło:tak:. A ty JKrzymka za niedługo spodziewaj się tabunu dziewczyn:-D

Madźka brawo dla Szymka za papatki!!!:-) śliczne fotki, widać że odkrywca mały rośnie

Anula brawo dla twojego małego Stasiunia!!! Mały zdolniaczek a jak pozuje do zdjęć!!!

A u nas weekend bardzo pracowity był. W sobotę rano objazdówka po castoramach obi, itp punktach w opolu.
Kupiłam zasłonkę ( firanka typu makaron) do drzwi do garderoby i rurkę (taki niby karnisz) do zamocowania firnaki. Kolejny szablon do malowania na ścianie, zabezpieczenia do szafek przeciw dzieciaczkom takie na magnes ( nawet fajny patent ale kuba obserwator juz chyba wie jak to działa dlatego magnes musi też być schowany). Poza tym kupiliśmy nowe magnesy do szafek kuchennych, bo juz się nie zamykały, nowe uchwyty do szafek, zamówiliśmy szafke nową pod zlewozmywak, bo się rozpada stara, śrubokręty z czego dwa się juz połamały. Podsumowują weekend to oprócz śrubokrętów poszły 3 wiertła!!!! Mój małż to zdolniacha!!!!:-D:-D:-D
No ale wszystko wykonane, w szafie zrobiona nowa dodatkowa półka na buty (dlaczego moich jest zawsze więcej niż małża?:-D)
Szafki przygotowane do oklejania, czekam na okleinę zamówioną na allegro.
Dzieciaczki ogólnie grzeczniutkie przez weekend mimo iż nigdzie nie byliśmy poza podwórkiem. Kubuś jest na etapie nawiązywania nowych przyjaźni. Za wybrankę serca wybrał sobie niejaką Julcię rok starszą od niego!!! I daje jej wszystko co znajdzie (łącznie ze zgnitą śliwką:-D:-D:-D mówiąc słodko: "plosię")
Sumasumarum nie miałam dla siebie zbytnio czasu nie licząc kilku odcinków DR Housa ( dla wtajemniczonych wcale mi się nie podoba ta sprawa z jego byłą żoną - dobrze że wyjechała już:tak:)

No to by było na tyle, jutro przyjeżdża moja mamcia na cały dzień Juppiiija!!!!!

Miłego popołudnia i wieczorka!

Mój bąbel właśnie zasypia i spacerek popołudniu.Może sobie na rowerki pójdziemy bo m. wcześnie wraca a Stasiowi to bardzo bardzo odpowiada:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-Dmiłej przejażdżki wesoła ferajno:-)

U nas jeśli chodzi o kompa i BB to wygląda tak.(oczywiście teraz jak mąż jest na urlopie):
Ja idę kłaść Alunię a mąż w tym czasie włącza kompa żebym jak wrócę nie musiała czekać.Kochany jest!!!

.
:szok::szok: Anetka to dopiero sobie męża wychowałaś:szok:szacuneczek koffana:tak::-D:-D

Kerry fajnie, że prace remontowe pełną para bo szybciej się uporasz z rozgardiaszem a coś nowego w domku zawsze dobrze na samopoczucie wpływa:tak::-)Foteczki weekendowe fajskie:laugh2:

Sumasumarum nie miałam dla siebie zbytnio czasu nie licząc kilku odcinków DR Housa ( dla wtajemniczonych wcale mi się nie podoba ta sprawa z jego byłą żoną - dobrze że wyjechała już:tak:)

koffana a Ty wiesz jak on teraz będzie cierpiał:confused::sorry2:wolałam jak była tylko mogła być bardziej konkretna:dry:ja własnie 3 sezon obglądam:tak::-):-)

Pospacerkowani. duchota straszliwa u nas ale bezsłonkowa. Zaraz mus Młodehgo na poobiednią zaśpić i jakieś PPD zapuścić czy coś:confused: wieczorem idziemy do chrzestnego Szymka na urodziny. ale dzisiaj leniwiec jestem:nerd:

Alusiu
Dla Ciebie wszystkie cuda tego świata...
Dla Ciebie ciepło słonecznego lata
Dla Ciebie gwiazdki, co błyszczą na niebie
Dla Ciebie nutki w ptaszków śpiewie
Dla Ciebie kwiatki kolorowe
I marzenia deserowe...
Dla Ciebie wszystko co zapragnie dusza
Bo jesteś Aniołkiem, który wciąż do radości nas zmusza!:)

reklama
Madźka Szymuś przystojniak i to z charakterkiem jak widze ;-):-D
i oczytany :-D:-D:-D

Emi współczuję męża u mnie by to nie przeszło:szok::szok::szok:
ale zaglądaj jak tylko sie da :tak:

Kerry ta od małolat to będę odganiała ale o polityce to nigdy z nikim nie pogadam bo unikam tego tematu:baffled:
no męża masz zdolniache :-D:-D:-D
dzidziuś śliczności:tak:

Asiulinko jeszcze mężulek był ale spał w drugim pokoju :-D
brakowało jezcze jednej siodki :tak:

Anula Stasiu zdolniacha:tak:

Bodzinka na NK masz naprawdę fajowe fotosiki :tak: zdolna jesteś :tak:

Do góry