reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej inna_22 a na "opolszczyźnie" to nie chcesz ze mną rozmawiać:-(, ale spoko wiem, że często jestesmy na różnych wątkach i brakuje na wszystko czasu...:sorry2:
Opowiedz jak było w chorwacji? Byliście na zorganizowanych wczasach czy sami szukaliście?
A jednak mam dobrą wiadomość. Postanowiliśmy się wyrwać w ostatni weekend sierpnia i jechać w górki do mojej cioci (jordanów okolice Rabki i Zawoji) i tam gdzie jest pochowana Babcia, bo niestety nie byłam na pogrzebie z powodu maleństwa. No ale za miesiąc powinien już ładnie znieść podróż.

reklama
Inna_22 spytaj się jakiegoś dobrego informatyka czy nie idzie odzyskać. Nie masz kopii zapasowej? Niektórzy robią raz w miesiącu. A chwileczkę przecież mój małż jest informatykiem. Spytam się go co i jak tylko powiedz mi co się stało z laptopem.

Kerry to zykły serek homogenizowany : 0,2 l serka waniliowego, 0,1 l serka naturalnego, 0,1 cukru pudru no i jakas polewa czekoladowa zrobiona w ślimaka którą na świerzo lalanej , nożem robie kreski i wychodzi pajęczynka ;-):tak:

Inna ale miałas fajnie na wakacjach szkoda tylko że mała coś złapała:-( no i tych wszystkich fotek :-(
na poprawe humorku :tak:

:-) Wcale w to nie wątpię, żeś młoda :-D. Każda z Nas przecież taka jest :tak:.
Oj, uważaj, bo jeszcze wpadnę tam do Ciebie z moją ferajną ( małż + córa + ja ) :-D. Nie mamy gdzie na wakacje pojechać :-p;-):-).

Nie ma problemu, zapraszam!:tak: Miejsca w domu dosyć i sianko w stodole:-)

Zuzkus bajeczne miejsce do mieszkania... Nam w tym roku pozostaje oglądać widoki w interku bo niestety nigdzie nie jedziemy ale odbijemy sobie to w przyszłym... i to już w zimę na narty!!!:tak::-D

Hi, hi a ja góralka i na nartach nie jeżdże:-D

Hej inna_22 a na "opolszczyźnie" to nie chcesz ze mną rozmawiać:-(, ale spoko wiem, że często jestesmy na różnych wątkach i brakuje na wszystko czasu...:sorry2:
Opowiedz jak było w chorwacji? Byliście na zorganizowanych wczasach czy sami szukaliście?
A jednak mam dobrą wiadomość. Postanowiliśmy się wyrwać w ostatni weekend sierpnia i jechać w górki do mojej cioci (jordanów okolice Rabki i Zawoji) i tam gdzie jest pochowana Babcia, bo niestety nie byłam na pogrzebie z powodu maleństwa. No ale za miesiąc powinien już ładnie znieść podróż.

Rabka to prawie moje strony:-):tak:
My myślimy w końcu sierpnia na Słowacje myknąć bo ode mnie to rzut beretem do granicy 5 km a ceny nieporownywalne. No i to piwo:-D

Madziu zdolaniacha z Szymona, tylko czy łóżeczko to wytrzyma
no mnie tez to martwi bo już zaczynają śruby się sypać z blokady biegunów:-p:-D:-D

Mój synuś dostaje ataków histerii:angry::angry::angry::angry:Wydaje z siebie jakieś dziwne odgłosy kwiki krzyki czy coś:-D:-D:-D:-D:-D:-DUciekamy spacerkować i popsiątać trochę
Anula tzw. kociokwik u mnie w domu na zmianę z piskami indiańskimi to normalka:tak::tak:oj chyba Staś i Szym by się dogadali:-D:-D:-D

Zuzkus:szok::szok: no masz kobito na co spozierac przez to okienecko;-):-D:-D ja też uwielbiam góry i jak mały troszku podrośnie to na pewno mu te miłość zaszczepię:tak:

Krzymka ciacho pyyyszota:-):-Dw sam raz po spacerku wszamałam;-)
Martynkaaaa
image001.gif
ale cię dłuuugo nie było:dry:przykro mi z powodu straconych wspomnień. i tulasy dla Oliwiany koffanej naszej. też jej się paskuda czepiła:dry:dobrze, że antybiotyk zaraz poszedł i wszystko jest pod kontrolą:tak::tak:

my już po spacerze. Szym chrapie smacznie. obiad nastawiony. nic tylko z tych nudów zacznę prasować:dry:;-):-D:-D

zuzkus zawsze można się nauczyć, nigdy nie jest za późno. Ja dopiero dwa sezony jeździłam ale wciągnęło mnie na maksa. no a teraz dwa lata przerwy no bo najpierw jedno małe a teraz ciąża była dlatego czekam z upragnieniem na zimę...porządną!

Bodzinka widziałam podpis na NK malutki gorączkuje ? myślisz że to trzydniówka czy cu innego ?:-:)confused:
daj mu od coteczki bb :tak:
Nie wiem..Nie za pózno na trzydniówke??? W każdym razie śpi i do tego zasypia gdzie popadnie, a jak nie śpi to sie tuli.
Martynkaaaaaaaaaaaaa o jak miło Cię czytac.Oj biedna Ty ze zdjeciami:-:)-(Ja bym się zapłakała.Dlatego na bieżąco zgrywam bo mi kiedyś szlag trafił scrapki:dry::dry:Dla mojej synówki całusek mocny.Biedna Maleńka.
Idze ziemniaki na pół dzielić boe M pózniej dziś wraca..A na dworze wieje, ze strach:szok::szok:

reklama
Witam Kobitki:confused:
Ja tak na szybko bo mała marudzi a mnie głowa strasznie boli brałamtabletki przeciw bólowe ale nic nie pomógł:no:
położyłabym się ale niestety diablatko dokazuje:no:

Dziękuję Kochane w imieniu Amandzi za miłe słowa :tak:
Sikoreczka kuchnia jak marzenie nic dodać nic ując:tak::tak:;-)
Fajne tatuaze sobie Madzia zrobiła na nóżkach:-D:-D
Aneta 15 powiadasz dziękuję za komplementa :-D:-D:-D na tym zdjęciu mam 21 lat:tak:;-)
Zuzkus współczuję takiej rozłąki z małżonkiem:-(
ładne widoczki masz:tak::-):-)
Bodzia foteczki cudowne:tak::-)
Oby u Karolka ta podwyższona temperatura to tylko zęby a nie jakieś chorubsko:-(
Jkkrzymka fajne zdwitajjątko:tak: urocze szkraby :tak:;-)
Martyna szkoda że straciłaś zdjęcia ale może jeszcze uda się je jakoś odzyskać :confused:
Biedna Oliwka oby szybko się jej to zagoiło:confused:

spadam bo już piszę to z godzinę z Amanda przy nogach :confused:
a głowa jak bolała tak boli i nie ma zamiaru przestać :frown: buuuu:frown:

Do góry