reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien Doberek
Mialam z rana nie zgladac ale dziecko bajke chcialo...
Wiec jak wlaczylam maszyne to mus do Was zajrzec:-D:-D
Winka ale z Ciebie sliczna kobietka:tak::tak::tak:
Sewa, Iwonka2006 milo Was czytac:rofl2::rofl2:
Iwonka Ptaszynkowa Adi siupcio pletwonurek.I jak w lazience potop????
Madzka GRATKI dla Szyma:rofl2::rofl2:
Martynko ja sie postaram nie zniknac na dlugo;-)Ale jak Ty znikniesz na te dwa tygodnie to ja sie zaplacze:-(A kiedy przyjezdza Twe pasierbiatko????
Nie pamietam co mialam jeszcze pisac:confused::confused::confused:

reklama
Lachony wiecie może co to kurier DPD:confused: Bo muszę plecak zamówic na allegro a żeby mi do piątku doszedł to wolę kureirem (oby nie tym od Martusi):tak:
Ostatnio DLS-em to szybcior był,już na drugi dzień:tak:.
Śmiechem żartem,ja tylko do końca miesiąca netuję się:-(,bo umowa się kończy i modem trza będzie zdac:angry::wściekła/y::wściekła/y:.A promocje beznadziejne a z jednych poborów to krucho:-(.

Dzien dobry:-)
Wpadłam sie przywitać :-)I zmykam na kilka dni bo wyjeżdżamy na Mazury:-)A pogoda kiepska sie zrobila:wściekła/y:
Marta wiem coś o tym:tak:Sami długo szukaliśmy a jak znalezliśmy to był problem z podłączeniem:szok:
Zmykam jak wróce to sie odezwę:-):-)
Pa Kochaniutkie:-)

Hej dziewczyny...a tak blisko szansy na wyjście z grupy byliśmy - moim zdaniem powinni pozbyć się sędziów na rzecz komputerowego sędziowania.

Marta - to nie najlepsza wiadomość z tym netem ...
Coś miałam jeszcze pisać....skleroza..

Witam z rana:-):-):-)
Pogoda się popsuła, a mieliśmy się dzisiaj grillować:-:)-:)-(
No my już ostatni dzień w Polsce i chyba dzisiaj czasu na necika zbytnio nie będzie, tak więc może już się z Wami pożegnam, życzę wszystkim samych dobrych dni, mało kłopotów z dziećmi no i do usłyszenia po powrocie:tak::tak::tak:

Dzień dobry
Wstaliśmy ze Stasiem ale pobudke to on mi urządził o piątej kolejny dzień z rzędu:wściekła/y::wściekła/y:Zaraz zabieramy się za sprzątanie bo przyjeżdżają moi rodzice i jeszcze obiadek musimy zrobić.Pogoda do bani i nic mi sięnie chce absolutnie.

Hej.Witam z rana.:-)
My już po śniadanku, ja ubrana. Teraz tylko muszę przebrać dzieciaki i możemy ruszać na spacerek.:tak:

Heh, ja się nie zgodzę... Bo Austriak z tyłu to samo robił z Polakiem :baffled:
Ale to było nasze pole bramkowe. I lepiej nie ryzykować trzymając przeciwnika za koszulkę.:baffled: Ale nie kłóćmy się, bo to i tak nic nie da.:no: Zresztą porażka -będziemy ostatni w grupie, bo z Chorawcją nie wygramy.:no:

Katrinm miłego pobytu na Mazurach.:-)

A teraz już zmykam.Postaram się później zajrzeć.
Miłego dzionka Wam życzę.:-)

reklama
Do góry