reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj jakieeeee ciacho...mniaam
Iwonko caluski z okazji imeinienek!!!!!
flora199.gif

reklama
U nas też są osobne pomieszczenia:tak: No i do tego izolatka dla zakażnych (tylko wiadomo że to niekiedy wychodzi dopiero przy badaniu:baffled:)
A tak wogóle to się właśnie wkurzyłam, dostaliśmy wezwanie do skarbówki:dry: Błędna pozycja 108 i dalsze. Ciekawe o co chodzi:baffled:
Pogoda na dworze do niczego: słońce daje czadu i nagle robi się bardzo zimno i pada taki drobniutki deszcz:angry:
kochana to jest bardzo pocieszajace ,bo u mnie leje ,ale milo wiedziec ze w moim ukochanym KRAJU tez ,zawsze to lzej na sercu ,a tak wogole to poczestuj ta babonierka bo nic slodkiego w domu nie mam akurat/a swoja droga to czemu ona dla doroslych jest,z racji alkoholu czy cóś?????????:rofl2::rofl2::rofl2:

O jaki zastój się tu zrobił:baffled: A moje dziecię śpiocha nadal:dry: Ciekawe kto za nią w nocy spał będzie:-p Adrianka zajęłam:postanowił ososbiście przebrac pościel:tak:

Sikoreczka chyba zejde na dol po slodkie ,mimo ze moj maly chrasek jeszcze troszke ,ale czuje ze od tego mi bedzie lepiej znacznie:-):-):-):-)

U mnie w przychodni są oddzielne pomieszczenia dla zdrowych i dla chorych:tak:.
U nas też tyle.ze rejestracja jest wspólna:dry:Ale to sie da złątwić.No i bez problemu na zdrową strone rejestruja jak chcesz tylko po skierowanie czy z wynikami:tak::tak:

Megusku bardzo proszę
z3194086M.jpg

Wszystkim naszym domówkowym Iwonkom składam najlepsiejsze życzonka imieninowe

Oj jakieeeee ciacho...mniaam
Iwonko caluski z okazji imeinienek!!!!!
flora199.gif
JA SIĘ DOŁĄCZAM
kwiat_brokat_1.gif

Rety lachony tu to normalnie ostra jazda bez trzymanki jest. Stary;-)dzwonil ze idzie z roboty na obiad, no ale jak ja mam mu robic obiad skoro nie nadrobilam jeszcze zaleglosci. Ufff teraz wreszcie mi sie udalo.A i jeszcze chyba mi ociotowalo kompa bo przez 24 h nie mialam dostepu do neta. NIe doczytalam jak sie odciotowuje - starymi gatkami malza trzeba potrzec czy jak;-)No to w skrocie:
Bodzia - crazy szalone foto - super.
Sikoreczko - nojlepszygo w dniu imienin. :-)zyczymy duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo slonca:-) i pogody ducha. I takiego wyniku na tesciku o jakim skrycie marzysz.
Meg - juz jestem . Tesknilas za swoja siostrzyczka??
Anulku - przytulam. Ten walec na twojego chlopa juz dojechal??
No to chyba wszystko... pozdrawiam i pedze robic leniwe pierogi.

Myśmy dziś pospacerowali.Zaliczyliśmy szmatki i kupilismy dwie koszulki, spodenki krótkie, wielki pajacyk, dwa kapelutki i owieczke za całe 8 zeta:rofl2::rofl2:
A tu Karollo specerollo

Na klopsztandze:rofl2:

reklama
Bodziu zdjęcia super Karolek ma śłiczną kurteczke,strasznie mi się podoba:tak:
A ja z tego wszystkiego zapomniałam Wam sie pochwalićć,że awansowałam w społeczeństwie i u mojego pierworodnego i
od poniedziałku Staś w końcu mówi " mama"

Do góry