reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem, jestem...
18 latek miałam:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Sikoreczka ja bym swojemu czyms bardzo ciężkim przyłozyła i kazała mu mózg i przyrodzenie usunąc:crazy::crazy::crazy::crazy:Jacy oni są bezmyślni...

reklama
jeszcze się nie testowałam ,ale mój chłop dopiero teraz zatrybił że się późnię i pierwsze co to stwierdził że jak coś to usuniemy:wściekła/y: ale się na niego wkurzyłam:angry::angry::angry::crazy: Jutro zakupię testa to w sobotę będą wyniki:tak:
powidz mu zeby sobie resztki zwojow usónal ,jak je juz znajdzie ,na ten temat nie ma zartow,a swoja droga czy wiesz ze w W BRYT usuwa siie ciaze do 24 tygodnia ZUPELNIE LEGALNIE i nie jest to rzadkosc wcale

Lachonice kochane ja do was wrócę tylko dzidziusia muszę wyłaskotać i wyhuśtać pod sufitem zanim pójdzie się kąpusiać:tak::tak::-)

a ja bym bardzo chciala jeszcze jedno dziecko miec ,chociaz nie najmlodsza jestem ,moj maz tez ,nawet jeszcze bardziej ,jak zdrowko podreperuje to sie moze postaramy,moze córcia bedzie,moze taka ladna jak malutka Sikorka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da co!!!

Wiecie io ja też bym trzecie chciałą, ale jeszcze nie w tej chwili. Zobaczymy jednak co życie przyniesie, nie ukrywam że w tej chwili to się troszkę zamartwiam:dry:

Sikoreczka będzie dobrze...Tulimy Cie mocno...A jakby teraz był dzidziuś to dasz sobie rade.Wspaniała kobietka z Ciebie, wspaniała matka..

Wiecie io ja też bym trzecie chciałą, ale jeszcze nie w tej chwili. Zobaczymy jednak co życie przyniesie, nie ukrywam że w tej chwili to się troszkę zamartwiam:dry:
Sikoreczka sie nic nie martw kochana,da Bog dzieci ,da i na dzieci ,mysmy malego rok robili ,az wreszcie zrobili,a jak dziecko na swiat przychodzi to tylko radosc,nie zamartwiaj sie ,jak masz byc mama trzeci az to i tak bedziesz,czasami natura decyduje za nas ,moja droga,zrob testa i pisz co jest

reklama
ja to zawsze mialam plana 4 miec ,,ale tak mi sie zycie potoczylo z moim pierwszym chłopem ,ze potem dlugo nikogo nie chciialam i sama starszego syna wychowywalam ,a jakbym swojego obecnego wtedy poznala to mimo wszystkich jego wad do tej pory 4 by juz byla napewno

Do góry