reklama
powidz mu zeby sobie resztki zwojow usónal ,jak je juz znajdzie ,na ten temat nie ma zartow,a swoja droga czy wiesz ze w W BRYT usuwa siie ciaze do 24 tygodnia ZUPELNIE LEGALNIE i nie jest to rzadkosc wcalejeszcze się nie testowałam ,ale mój chłop dopiero teraz zatrybił że się późnię i pierwsze co to stwierdził że jak coś to usuniemyale się na niego wkurzyłam
Jutro zakupię testa to w sobotę będą wyniki
![]()
sikoreczka79
Fanka BB :)
Ach Madziu z moim o trudno stwierdzic:-( Drugiego nie kciał a jakby tera miało by trzecie.....:-
-(
sikoreczka79
Wiecie io ja też bym trzecie chciałą, ale jeszcze nie w tej chwili. Zobaczymy jednak co życie przyniesie, nie ukrywam że w tej chwili to się troszkę zamartwiam

sikoreczka79
Bodziu miód na me serce:-) Byle do soboty i dowiem się na czym stoję

Sikoreczka sie nic nie martw kochana,da Bog dzieci ,da i na dzieci ,mysmy malego rok robili ,az wreszcie zrobili,a jak dziecko na swiat przychodzi to tylko radosc,nie zamartwiaj sie ,jak masz byc mama trzeci az to i tak bedziesz,czasami natura decyduje za nas ,moja droga,zrob testa i pisz co jestWiecie io ja też bym trzecie chciałą, ale jeszcze nie w tej chwili. Zobaczymy jednak co życie przyniesie, nie ukrywam że w tej chwili to się troszkę zamartwiam![]()
reklama
ja to zawsze mialam plana 4 miec ,,ale tak mi sie zycie potoczylo z moim pierwszym chłopem ,ze potem dlugo nikogo nie chciialam i sama starszego syna wychowywalam ,a jakbym swojego obecnego wtedy poznala to mimo wszystkich jego wad do tej pory 4 by juz byla napewno
Podziel się: