no dobra to wam jeszcze powiem jak sos pieczarkowy robie ,smaze mieso i dodaje puszke pieczarkowej zupy kambels gesta i sycaca ,a on sie zajada,a zupe 3 min gotuje,to wtedy jak sie zasiedze gdzies albo przed kompem,maz mowi ze taki domowy sosik palce lizac a ja ze duzo pracy pieczarki obrac,miksowac to gowno,/itd smietana zabielic.ale mam polewke jak on sie zachwyca/ludi to u mnie tak jest z pierogami jak nie chce mi się lepić i gotowe kupię, tylko wtedy to zależy jakie kupię bo jak niektóre je to zaczyna mówić że jakieś dziwne, inne niż zwykle, ale to wtedy kwituję żeby nie wydziwiał i jadł co ma:-):-):-):-)
reklama
A
ada04
Gość
I me szczęscie krzyczy już:-)
ucziciwosc jest pod kazdym wzglede,a kulinarne niedopowiedzenia niech pozostana nasza slodka tajemnica,kazdy je ma przeciezNo a gdzie uczciwość małżeńska???.chyba jestem starej daty....idę więc
anaconda27
styczniówka2006
Jak to się mówi czego oko nie widzi tego sercu nie żal:-):-)
witaj! Naszykuj sobie miękkie posłanko pod biurkiem, bo tu kilka razy na godzinkę można spaśc z krzesła. No i mam nadzieję że u ciebie głowa moooocnaJak tak to zapraszamy na wieczorek zapoznawczy
![]()

Ja tyz widze iksy:-(to jeszcze wam wrzucę mojego artystę;-);-)
![]()
![]()
![]()
A Marta synul słodziak a grzywka super

Ja tyż....Ja nie umiem Małżona "pooszukiwać" w żadnej sprawie...Wsio mu mówie, jakos tak wychowana zostałam...Choć czasem chciałabym umieć przemilczeć pewne sprawy, achNo a gdzie uczciwość małżeńska???.chyba jestem starej daty....idę więc

A Mój jak tata jest to tez Aniołeczek za tatą drzwi się zamykaja a on rózki wystawia

reklama
Witam Kochane
Anula, Madźka dzięki za trzymanie kciuków
Wczoraj na 16.40 byliśmy zarejestrowani do tego ortopedy ale już koło 16.00 trzeba było wyjechać z domu żeby zdążyć bo korki o tej godzinie takie że szok
do ortopedy do tarliśmy na czas a tam kolejka jak diabli
i dostaliśmy się na 17.30
Nie wiem o czego zacząć więc wybaczcie że będzie tak nie składnie
Pan doktor po wykonaniu usg bioderek stwierdził że noszenie pieluchy niestety trzeba jeszcze kontynuować ale tak jak do tej pory tylko w nocy:-
-
-(
Poza tym ze smutnych rzeczy to stwierdzi że kręgosłupik Amanda ma przekrzywiony
:-( i mam zakaz jej sadzania :-( Powiedział że nie ważne czy na parę sekund czy minut chcę posadzić....nie wolno i już :-( kazał mi przekazać to wszystkich którzy będą chcieli to zrobić:-
-
-( jak sama sobie usiądzie to może ale bez mojej ingerencji...... bez podawania paluchów do podciągnięcia:-( mam ją często kłaść na brzuszku żeby wspomóc ten nieszczęsny kręgosłup 
Cóż jeszcze mała podczas badania wstała na czworaka i pan doktor pokazał jej czerwone grzechoczące pudełeczko żeby sprawdzić czy będzie próbowała się do niego zbliżyć a ta jak gdyby nigdy nic przeraczkowała całą leżankę czy jak to się tam nazywa bez żadnego gibania aż mnie zaskoczyła bo w domu to koślawo jej to idzie
lekarz tez nie mógł uwierzyć że ma dopiero pół roku a takie cuda wyczynia bo potem jak już dostała do rączki to pudełeczko to sobie siadła na dupcie z raczkowania

A na koniec jak byłam mega szczęśliwa że mam takie zdolne dziecko, bo na początku ten kręgosłupik mnie zdołował a pan doktor powiedział że to nie jest dobrze że tak szybko się dziecko rozwija buuuu....i znowu smutno mi się zrobiło:-
-( bo to przecież nie ja ją tak nakręcam:-
no:
No i się trochę po tej wizycie zdołowałam bardziej i dlatego do Was nie zajrzałam:-(

Anula, Madźka dzięki za trzymanie kciuków

Wczoraj na 16.40 byliśmy zarejestrowani do tego ortopedy ale już koło 16.00 trzeba było wyjechać z domu żeby zdążyć bo korki o tej godzinie takie że szok

Nie wiem o czego zacząć więc wybaczcie że będzie tak nie składnie

Pan doktor po wykonaniu usg bioderek stwierdził że noszenie pieluchy niestety trzeba jeszcze kontynuować ale tak jak do tej pory tylko w nocy:-
Poza tym ze smutnych rzeczy to stwierdzi że kręgosłupik Amanda ma przekrzywiony

Cóż jeszcze mała podczas badania wstała na czworaka i pan doktor pokazał jej czerwone grzechoczące pudełeczko żeby sprawdzić czy będzie próbowała się do niego zbliżyć a ta jak gdyby nigdy nic przeraczkowała całą leżankę czy jak to się tam nazywa bez żadnego gibania aż mnie zaskoczyła bo w domu to koślawo jej to idzie

A na koniec jak byłam mega szczęśliwa że mam takie zdolne dziecko, bo na początku ten kręgosłupik mnie zdołował a pan doktor powiedział że to nie jest dobrze że tak szybko się dziecko rozwija buuuu....i znowu smutno mi się zrobiło:-

No i się trochę po tej wizycie zdołowałam bardziej i dlatego do Was nie zajrzałam:-(
Podziel się: