reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no i suie nie zmienilo,palakal na spacerze :mad:
juz po obiedzie i z tausiem na spacer-ciekawe jak bedzie ???
buziaczki

niom nic się nie zmieniło ??? ale jazda..................................
a co tu takie pustki? pewnie na spacerkach, też chcę buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tata idzie na siatkę, a ja zostaję walczyć z małym ::)

witam babeczki :)ja juz ze spacerku choc mały tez niezbyt dzisiaj na dworku był,spac nie chciał........a w domku spi :p

kurcze moje dziecko nie chciało pic kaszki z butli a zrobiłam mu na mleczku pół płynna :(

ale jak posmakowałam to fuuuuuuu tez bym nie jadła tym bardziej ze na nutramigenie

KUNDA ale masz fajnie mały na dworku a ty w domku mozesz cos porobic.......a te ciasto to pachnie juz w gdansku ;D

to mamy niedaleko do siebie :)
ja piłam to mleko,nie dziwie sie ze nie chce pic ;D
usypiam malego

do jutra :) zycze udanego wieczorku :D

IZABELKA a gdzie mieszkasz jesli mozna spytac moj tez spi,jak wstanie to jeszcze pobryka o 20.30 kompu,butla i dopiero luluuuuu

moje dziecko juz dawno spi, maz ucjiekł na piwko :D nawet zaproponował abym z nim poszła tylko zapomniał ze moja mama juz pojechała ;D dwa dni temu chyba nie zauważył ze tesciowej juz nie ma ;D

reklama
moje tez juz spi.........a ja siedzie i smutnawo mi jakos, jakis dolek chyba.................

trzeba sobie jakos poprawic humorek, moze jakas kolacyjka hmmmmmm??

Do góry