reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Trzeba było powiedzieć, że miałaś kożuszek naszykowany, ale Ci się zapomniało zabrać i później zaprosić do walcaMy już pospacerowani, nawet udało nam się dwie godziny pochodzić, Maja śpi, pranko poprasowane (ale następne już się suszy:-() i obiad się gotuje. Teraz zasiadłam na trochę żeby odpocząć no i trochę was poczytać. Co do wychowywania dzieci to jestem zdania że każdy robi po swojemu i oby tak było zawsze bo jak sobie przypomnę "dobre rady" mojej teściowej gdy Maja była młodsza to aż mi się sam nóż w kieszeni otwieraObym już nigdy nie musiała ich wysłuchiwać. No ale jak w weekend u niej byliśmy to już jej się nie podobało że Maja biega w samej bluzeczce po dworze i że jak się nachyli to jej plecy widać, nawet kazała mi ją grubiej ubrać, ale jej powiedziałam że nie mam nic innego żeby jej założyć i że ona tak od dawna już biega jak jest ciepło, ale i tak to do niej nie trafiło i coś tam sobie mamrotała pod nosem

Oj, zjadłabym rosołek, ale nie chce mi się robić, bo ja w gruncie rzeczy leniwa strasznie jestemjesteście najlepszei siem niw wymandrzata
ja tam zawsze do Marty walę jak czegoś nie wiem:-):-)
taaaa bo on ma świetny PR ten mój synalekale jak męż wróci z pracy z laptopem to Ci Anula pokażę bawoła
no Martynka Ty już dobrze wiesz jak mnie trafiazwłąszcza przy tym Hippie
ale trudno - sa tacy co zjedli wszystkie rozumy i nauczają plebs
Inna może rosółek dla odmiany
trzymam kciukasy
Wróciliśmy ze spaceru, dziecię rozrabia , przelało pieluchę na wylot - chyba czas się na następny rozmiar przesiąśćdel;ikatne ppd dzisiaj i steeeeerta prasowania
chce któraś
![]()

A tak z ciekawości spytam - jaki rozmiar pampków używacie ??
SUPERAŚNE

Heh, moja to jak palnie czasem na temat ubioru to aż mnie korci, coby walcem ją albo w najlepszym przypadku parasolem...Wiecie, 20 stopni na dworze, godzina 18 a ona chce Oliwce na bluzkę ubrać kurteczkę ortalionową podszytą polaremdokładnie tak samo jest u mnieteściowa tylko wyskakuje z rewelacjami typu 'czy nie mozna szymciowi kupić bluzecze i bodziaków z boku zapinanych bo on się tak morduje przy ubieraniu przez głowę"
dodam, że w życiu go nie ubierała
![]()

He he, skąd ja to znamzrobione,Stasiu po deserku.Uczy się mały pici z kubka niekapka samodzielnego (nadal) i nie wiem jak on to robi bo jak ja odwrócę kubek to nic nie leci a on zawsze cały mokry jestdo tego wylewa picie na stoliczek przy krzesełku i rozmazuje na nim rączką (pseudo mycie) i oprócz przedniej zabawy dla małego nic z tego nie wynka:-
laugh2:

Podduś go w nocy poduszką, może się opamięta.LUDI TRZYMAJ SIę A NIE MACIE TAM JAKIEJś NORMALNEJ APTEKI MOżE TAM BY cI POMOGLI?
Stary wstał i nawet wziął dziecko na ręce sukces myślałam,że mały oszaleje ze szczęścia ze mną nadal nie gada![]()

Bo oni są jak nietoperze - NIEDOWIDZĄ, NIEDOSŁYSZĄ, A WSZYSTKIEGO SIĘ CZEPIAJĄJak to z nimi jest że jak mówimy do nich to nie słyszą za diabła a jak słyszeć nie mają to słyszą![]()

Bo Bóg jak stwarzał mężczyznę to dopiero się wprawialmezczyzni to sie Panu Bogu nie udali,no nie wyszli mu naprawde,ale co ,tyle rzeczy mu wyszlo ,to jedno moglo nie wypalic,ale po 2 pywkach to jakies takie nieco mniej denerwujace![]()

No i jestem, ale pewnie Was już nie ma. Zanim doczytałam i zebrałam cytaty to trochę zeszło.
Małż śpi, Oliwka zasnęła na mnie i muszę ją jakoś do pokoju przetransportować, tylko nie wiem jak

sikoreczka79
Fanka BB :)
oooo tego mi się kceznalazlam cie na tesciowych i odpisalam,kurde ,frytki jem se zrobilam w ramach wyganiania stresu,ja mam wszystko na dole bank bankomat ,poczte i sklepy 3

Martynka witaj:-)
sikoreczka79
Ech Anula masz przerąbane
Ja takową sytuację miałam jak byliśmy małżeństwem pół roku. Strasznie czekałam na dziecko a teścik ciągle jednokreskowy
Byłam załamana chciałam coby mój męż wyszedł do pracy i nigdy w życiu nie wrócił. To był koszmarrrrrr.
Teraz jest dobrze, ale nie powiem żebyśmy się tak do końca rozumieli

Teraz jest dobrze, ale nie powiem żebyśmy się tak do końca rozumieli

prosze ci ebardzo ,ja juz miete paze bo si przezarlam na noc i melise na nerwy ,bede zyc 1100 lat przez te ziolkahihihi i przez puszki z doluoooo tego mi się kceZapodaj no trochu frytów
Martynka witaj:-)

sikoreczka79
Ludi żeśmi smaka mega giga narobiła pędzę po zimnioki

dobrze masz kochana bo masz dokad pojechac ,a ja to bym musiala przez ocean albo kanal la mansz popierniczac do swoich,siostre mam w londynie ale ona tez ma meza psycicznego to nie da rady zwjac niestetyno ja już spakowana wykąpkana zastanawiam się spać czy nie...
Inna my nosimy 4 a starego w nocy poddusić nie mogu bo ma nocki![]()
reklama
Podziel się: