reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobra baby....ide spac. Chlop zasnal z Kuba...echhh
aaaaaa jeszcze jedno, niebawem koniec testu w watku ponizej....warto.. sa nagrody! :-)
Dobrej nocki!!!

Anula znów nie ma wszystkich Laysów ???? kto zjadl? ;-)
Stary złośłiwie;-):-D:-D:-D
jadę bo muszę rodziców dom do porządku doprowadzić w końcu małolat balował dwa tygodnie i nie chce żeby zaraz po powrocie do domu na zawał odeszli a jak wrócą w czwartek to mus im obiadek zrobić a potem nacieszyć się bo tęskniłam ale niestety muszę wrócić w piątek bo w sobotę chrzciny i nie wiem o której przyjedzie po nas szwagier.Ale sobie odreaguje:tak::-D:-D

reklama
Ja już dobranoc mówię,bo Jul trochę biegunki miał,:-(ale to pewnie na zębole:tak:.Nifuroksazyd i jagódki pomogły:tak: ale za często się kręci a latac po pokojach nie mam siły:no:.Do juterka Lachony;-).

Do góry