reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam Kobitki po weekendzie :tak:

W sobotę jak małż wrócił z pracy pojechaliśmy na grilla do mojej siostry bo ona jak i jej synek mieli urodzinki..... było bardzo fajnie :tak:

Wczoraj wróciliśmy i chciałam do Was zajrzeć ale jak tylko włączyłam Bb to m. kazał mi wyłączyć:baffled: buuuu...:no:

Nocki minęły nam dosyć spokojnie za to dzisiaj w dzień coś marudna jest :szok::no:
....zaraz śmigniemy na spacerek może pójdzie spać :tak:

mała mi usnęła:tak:
wstawiłam pranie więc poczekam jeszcze ze spacerkiem aż się wypierze to go powieszę i dopiero śmignę na spacerek:tak:
Cara helloo
Spodnium kupiłam ze względu na żakiecik a spodnie czarne zawsze się przydadzą.Jeszcze bluzki..
Bodzia bardzo fajne :tak::tak::tak:
Normalnie słoneczko za oknem i cieplutko :tak: a ja nie mogu otworzyc okna:no:,bo te z parteru faje palą i się wietrzą:wściekła/y::wściekła/y::angry: a nie mam zamiaru ich smrodów wąchac:no:.
Marta współczuje takich "zadumionych" sąsiadów:dry::-(
Inna oby Twój małż rzeczywiście przejrzał na oczy co do tych ludzi :dry:
Tak jak kobitki już napisały nie ma się czym przejmować bo zazdrość przez nich przemawia:baffled:
Cara daj znać po wizycie u lekarza!Dużo zdróweczka Adasiowi życzę:tak::tak::tak:

Bodzia stroje supcio! TYlko modelki brak..............
:tak::tak:Bodzia mam nadzieje ze wkleisz fotki z wesela ;-)
Sikoreczko wytrwałości! Niedługo się Madzia przyzwyczai do łóżeczka :-)
Teraz co u mnie. Kuba jeszcze dość mocno kaszle,ale podobno jest lepiej:baffled:. Jesteśmy już po białym tygodniu..uff wreszcie;-). Natalce obcięłam włoski( nie sama u fryzjera;-)) niech jej odżyją. W przyszła niedzielę mamy komunię u mojego M siostrzenicy,ale ja z Kubą nie jadę,bo starsza siostra tej dziewczynki ma ospę i się boję o małego:no:. Poza tym piękna pogoda za oknem i robię pranie. Jak Kubuś wstanie to mam to wszystko gdzieś i idę z nim na spacer - dość kiszenia się w domu:dry:
Sikoreczka zdróweczka dla Adrianka:tak:, a dla Madzi brawo ( pół nocy to też osiągnięcie):tak:.
Tak Iwona trzeba iść na polko, jak gorączki nie ma. Zwłaszcza że nie wiadomo jak długo się taka pogoda utrzyma.

mała mi usnęła:tak:
wstawiłam pranie więc poczekam jeszcze ze spacerkiem aż się wypierze to go powieszę i dopiero śmignę na spacerek:tak:
Klasyczne PPP dziś grozi, mnie dopadło ale prasować nie zamierzam! :no::-D

Dziękujemy za gratulacje dla Kuby za odsmoczkowanie....mam nadzieję że już z górki będzie :blink:

witam babeczki
udany weekend bo na spacerkach prawie non stop
dziś coś mocno wieje wiec wykorzystam to do pakowania na przeprowadzkę bedzie mniej na lipiec sierpień :p głowa mnie boli słabe ciśnienie mam wiec wmusiłam kawuske i polepsza mi się bo aż mdlałam rano

mały sobie słodko śpi no u nas tez powoli akcja oduczania smoczka teraz go potrzebuje tylko do zasypiania i wypluwa jak zasnie wiec i tak juz sukces :p
ostatnio miał dziwny katar chyba na zabki ale na razie zadnego nowego nie widać i nie czuć pewnie za jakiś czas sie okaże czy to na ząbki czy nie

miłego dnia kobietki

Marta, z tego co mi wiadomo, to mimo otwartych granic każdy musi posiadać jakiś dokument tożsamości. Oliwka ma dowód i teraz jeszcze będziemy robić paszport. I powiem Ci, że czasem ludzie nie chcą wierzyć, że dowód dla takiego małego dziecka wygląda identycznie jak dorosłego (nie ma tylko podpisu i ważny jest 5 lat, a nie 10). Koszt to nie jest tragedia - 30 zeta. I według mnie warto coś takiego dziecku wyrobić ;-)

reklama
Siemano!
Powrócilim. Madzia zaszczepiona. Płakała okropnie, ale mamy to już z głowy. :-) Dowiedziałam się że w czerwcu będą wzywac mnie z Adriankiem do zaszczepienia:szok: Myślałam że dopiero gdzieś w grudniu (jak skończy 5 lat) ale sanepid kazał im wszystkie dzieci zaszczepic w czerwcu:sorry2: No to za miesiąc pójdę z większym płaczkiem:-p Kupiłam małej sweterek na niedzielę, jak się obudzi to ją cykne:tak: Zostanie nam tylko kupic rajstopki i kapelusik:-D no i może butki na nią dostanę, bo ostatnio nic nie było.:baffled: Dobra Lachony pomykam sprzątanko. Adrian już grę naszykował i będzie okupował komputer.
Do potem;-)

Do góry