reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

anaconda wszystkiego naj naj lepszegoooooo
dużo zdrówka,szczęścia,miłości,,i spelnienia marzeń...

reklama
Widać,że pogoda dopisuje.....Cicho jak makiem zasiał..My byliśmy na podwórku, Karol wyglądał jak święta ziemia.Przewrócił się i musielismy wrócić bo płakusiał.Ale teraz juz dobrze:tak:

Cześć Lachony
Anaconda wszystkiego naj naj najlepszego ,spełnienia marzeń,pociechy z Maleństwa i zdrówka

Załączniki

• 18.gif
    18.gif
    27 KB · Wyświetleń: 20
My mamy mał urwanie głowy rodzice wyjeżdżają na dwa tygodnie i trza im pomóc i poplanowć wszstko bo brat zostaje pod naszą opieką i chyba nie jest szczęśliwy z tego powodu.
Dziś byliśmy na zakupach bo wąz prysznicowy szlag trafił i było kupić nowwy i kupiliśmy nocnik dziecku i zrobił dzisiaj pierwsze siuiu do niego ale byłam dumna tylko m. krzyczał,że nie mam go zmuszać.za chwilę wkleję Wam fotki z naszego wyjazdu

Heloł.
My pół dnia poza domem spędziliśmy, najpierw rano poszłam do mamy, później posiedziałam u Jacka w pracy, Oliwka zasnęła, więc miałam trochę luzu :tak:, później pojechaliśmy do Koźla do banku jakieś papiery podpisać (heh, obecnie jako żona muszę podpisywać głupie zgody :sorry2: na linię kredytową i na wszystko inne), a jak wróciliśmy poszliśmy na spaceros i oto jestem z powrotem.

Dołączam się do życzeń dla ANACONDY

No i to by było chyba na tyle, bo nie pamiętam co komu miałam pisać :dry:

Wizyta u teściów

Załączniki

• pod jabłonką.JPG
    pod jabłonką.JPG
    204,5 KB · Wyświetleń: 21
  • nasza trójka.JPG
    nasza trójka.JPG
    387,7 KB · Wyświetleń: 22
  • mleczyk.JPG
    mleczyk.JPG