reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześc Lachony! Wreszcie udało mi się dostac do kompika, męż dziś intensywnie szukał kwater na wakacje. No a my się dzis nie wybrali z lachonami do zoo. Nie było za ciepło i bałam się że Adriana rozłoży:-( Juz mi pokasłuje, aż ciekawam czy jutro do peckola pójdzie:-( Już pomału nie wyrabiam z tym moim chorowitkiem.
Bodzia, Inna mam nadzieje że się dobrze bawiłyście:tak: No i czekam na fotorelację. :-)

reklama
Oj a miałam pytać Sikorko jak spotkanko? Moja mama na nieprzewidziane przypadki jak nasz Kuba sie rozchoruje ma porzekadło "z dziećmi nie da się nic zaplanować" ;-)Oby A się nie rozłożył!
Swoja drogą ciekawe jak tam Inna i Bodzia z chłopami i dziećmi sie miewają? ;-)

Całkiem, całkiem my się mamy bo Martynka pewnie jeszcze w drodze:tak::-D:-D
Mam nadzieje,że mi głoqwy nie urwie jak pare fotek wrzuce.ALe najcudniejszą fotka ma Martynka bo nam się nie udało złapac.Poza tym z niej niezły fotoreporter, aparat ciągle w łapce:tak::tak:Ale było WSPANIALE:-D:-D:-DDzieci się dogadały, Oliwianna jest śliczna, wesoła, pełna życia i rozkoszna łobuziara.Ale jest przekochana bo mamusi;-)

Dwa osły;)

ja się melduję.:-) Wróciliśmy. Dziś bylismy u mojej mamy a potem szybkie zakupy do tesco (obiadki i deserki Grzesiowi się pokończyły). No a teraz dzieciaczki słodko sobie śpią.:-)

Sikoreczka szkoda, że nie udało Ci się spotkać z dziewczynami i ich rodzinami.:-( Mam nadzieję, że Adrianka nie rozłoży.:no: Dużo zdrówka przesyłam dla niego.

Bodzinka super fotki. Czy mi się wydaje, czy Oliwka troszkę więkasza od Karolka?
Duże buziaki dla Karolka z okazji ukończenia półtora roczku.
25822.jpg

A Ty piknie wyglądałaś.:-)

Zgadza się w tym związku kobietka jest większa:rofl2:A związek przypieczetowano dziś buziaczkami:-D:-D:-D

no to widzę, że się działo...:-D Może to dobrze, że Sikoreczka nie dojechała, bo jeszcze Madzia z Oliwką by się pobiły o Karolka.:rofl2:

reklama
Do góry