reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dzień doberek:-)

Agga miłego PPD. widzę, że domówka juz z Ciebie pełną gębą:-):-)...

Oj dzieki dzieki. Staram się jak moge:-D:tak:, zresztą dobrze mi tu z Wami Domówkami:-D:-D musiałam do Was zajrzeć (zrobiłam sobie mała przerwe). Ale widze bede miała sporo do nadrobienia:szok::-D:-D

Anula świetne fotki, a Stasiu to istny aniołek:tak:;-). Piknie sie sam podniósł, i wołał tate nie mame? no ładnie:-D

Inna Sliczna ta Wasza Oliwka, i dziadzio jaki postępowy:-D

Oj, dziadek zakochany we wnusi po uszy :tak:. W ogóle to mój ojciec jak się dowiedział że jestem w ciąży to powiedział do Jacka, że skoro ma być dziadkiem to muszą przejść na ty. Oliwka jak się urodziła to od razu powiedział że ma mówić do niego po imieniu jak już zacznie mówić of kors. Tylko mi nie pozwala :-D, wredny typ :-D

Oj dzieki dzieki. Staram się jak moge:-D:tak:, zresztą dobrze mi tu z Wami Domówkami:-D:-D musiałam do Was zajrzeć (zrobiłam sobie mała przerwe). Ale widze bede miała sporo do nadrobienia:szok::-D:-D
od razu widać,że pogoda nie sprzyja;-);-) u mnie pięknie ale zaraz się znajomi zjawią więc siedzimy.A Staś tylko tatata woła więc nic dziwnego.na mnie to tylko płacze:dry::baffled:
Madźka my bezbiegunowe mamy stary skąpił;-):wściekła/y:

Oj, dziadek zakochany we wnusi po uszy :tak:. W ogóle to mój ojciec jak się dowiedział że jestem w ciąży to powiedział do Jacka, że skoro ma być dziadkiem to muszą przejść na ty. Oliwka jak się urodziła to od razu powiedział że ma mówić do niego po imieniu jak już zacznie mówić of kors. Tylko mi nie pozwala :-D, wredny typ :-D
Twój Tato się odmładza ale bez przesady;-);-):tak::tak:wnuczka mu jeszcze nie pasuje ale o córci i tak już wszyscy wiedzą;-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nam się biegunowe podobało strasznie ale by się nam nie zmiesciło:dry::dry::dry:
Zaraz mus do sklepu bo pyry lecieć bo na jutro braknie i có???
No i zamierzam reddsa przemycić:rofl2::rofl2::rofl2:

Inna Oliwka cud miód:-) Figloland może byc:-D Męż już myśli jak się tam jedzie itd.
no tak miałąm jeszcze cuś napisac ale ta moja skleroza daje mi się we znaki:sorry2: Starośc nie radośc:-p Wracam po cytaty:tak:

A my w planach mamy grilla ze znajomymi dzisiaj, bo na razie ładnie jest, tylko trochę wieje, ale to się wytnie ;-)

Poza tym nie nadążam za moim dzieckiem - zrobiła sobie pół gdoziny przerwy w spaniu i teraz dalej śpi :dry:

Dziewczyny, może i mój ojciec się odmładza, a jakby nie patrzeć - w czerwcu skończy dopiero 50 lat :laugh2:. Może kryzys wieku średniego przeżywa :sorry2::laugh2::rofl2:

reklama
Kobiety ale w niedziele może będzie ładnie...Bo mój nie za bardzo za placem zabaw:dry::dry::dry:Jak mnie głowa boli...

Do góry