reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bardzo mi się w Darłówku podobało i byliśmy w fajnej i niedrogiej kwaterze tyle,że wszędzie daleko....
A my uderzamy do Łaz,ja zmałym na dwa tygodnie am się okaże hihi 30.06 wyjazd i prawie tylko tym już żyję:-D:-D:-D:-D:-D:-D
z tamtej kwatery miałaś daleko? Bo jak dzisiaj przeglądałam to tak od 150-300 metrów o morza i tyle też od centrum. To nie tak strasznie daleko. No tylko do Darłowa 2,5 km, a tam dojeżdża pociąg:baffled: Dalej nie wiem jak z dojazdem:dry:
A ja wam troszkę zatańcze

reklama
z tamtej kwatery miałaś daleko? Bo jak dzisiaj przeglądałam to tak od 150-300 metrów o morza i tyle też od centrum. To nie tak strasznie daleko. No tylko do Darłowa 2,5 km, a tam dojeżdża pociąg:baffled: Dalej nie wiem jak z dojazdem:dry:
A ja wam troszkę zatańcze
Slicznie tańczysz.a z Darłowa to co chwilę busiki jeżdzą do Darłówka więc się nie martw.A z wrocławia chyba jedzie pks bezposrednio do Darłówka,albo z zielonej góry no gdzieś tam zaczyna i wychodzi taniej niż pociąd no przynajmniej 2 lata temu tak było.

Asiulinka i mam pytanie nie z imprezy ile Twój Grześ ma ząbków i czy sam wstaje?Bo,że raczkuje to już pisałaś prawda?Mój nic nie robi oprócz siedzenia i chodzenia jak go trzymam pod paszkami,no i bezzębny jest potworek
Grzesio ma 7 ząbków:sorry2: I następny chyba mu się przebija, bo dziąsło jakieś takie nabrzmiałe. Ale Maciuś w jego wieku miał 2, a znajomej roczna córka ma 1.
Potrafi już sam wstać trzymając się czegoś i potrafi nawet pare kroczków zrobić trzymając się np. stołu.:tak:

Sikoreczka opalenizna piękna. A kto Ci plecki smarował?:dry::rofl2:

reklama
Grzesio ma 7 ząbków:sorry2: I następny chyba mu się przebija, bo dziąsło jakieś takie nabrzmiałe. Ale Maciuś w jego wieku miał 2, a znajomej roczna córka ma 1.
Potrafi już sam wstać trzymając się czegoś i potrafi nawet pare kroczków zrobić trzymając się np. stołu.:tak:
A ten mój taki opóźniony:-( Wszystkiego Najlepszeggo dla Grzesia

Załączniki

• 02.gif
    02.gif
    19,4 KB · Wyświetleń: 24
Do góry