reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobry wieczór.:-)
Jestem. Dziś zaszalaliśmy i 4 godzinki na placu zabaw spędziliśmy.:tak: A jak wróciliśmy (po 19), to od rau do wanny i uśpic dwójkę musiałam. A jak już uśpiłam, to nadrobić musiałam.:rofl2:

A teraz pytanie za milion : z ilu jajek zrobiłam lane kluchy ?????
Ja stawiałam na 10:-D

Staś sobie znalazł nowy sposób wyprowadzania mamy z równowagi i namiętnie odpina sobie papmersa jak tylko go zapne i tak zmiana pieluchy ciągnie się w nieskończoność
Ja też mam problem z przewinięciem, bo on to się odwraca i ucieka.:wściekła/y: -Dodam, że przewijam na naszym łóżku.

Halo czy któraś z Was nie widzi jeszcze butów Cary oprócz mnie?
Ja też nie widzę.:no: Tylko Carę i Adaśka razem.:baffled:

Na pizzy byliśmy, mnie od tego świeżego powietrza to aż łeb boli, że nie wspomnę o bolących od łażenia przez pół dnia po mieście nogach :sorry2:
Jutro z ranka jedziemy, z Oliwką niestety, mam nadzieję, że damy radę, a prosić teściowej nie będę na pewno :no:
Trzymajta kciuki za udany zakup i spokojny powrót do domciu :tak:
Pa pa pa pa do jutra wieczorkiem :-)
Będę trzymać na pewno.:tak: A jak będziecie przejeżdżać przez Opole, to chociaż pomachaj mi.:-) Zwłaszcza jak będziesz nowym autkiem jechać.:tak:
Z Oliwką może dacie radę.:confused: Ja czasem jeżdżę sama z dwójką urwisów, ale to na któtkich dystansach.
A teściowa... mówiłam Ci już po cichu:
15_4_131.gif
.

na razie powinna jeszcze raczej na pewno jedna Ptaszyna przyfrunąć;-);-)a jak dobrze pójdzie to może i Madźka,Asiulinka
Melduję się.:-)

reklama
Ha mówiłam,że będziecie:-D:-D:-D:-D:-D
Asiulinka to masz jak ja,ja też na łóżku bo po przygodach z przewijakiem go nie używam,więc najpierw czas upływa jak ucieka mi po wyrku a potem jak odpina pieluchę;-):-D:-D:-D
Sikoreczka możemy plażować a jak:-D:-D:-D:-D

Asiulinka i mam pytanie nie z imprezy ile Twój Grześ ma ząbków i czy sam wstaje?Bo,że raczkuje to już pisałaś prawda?Mój nic nie robi oprócz siedzenia i chodzenia jak go trzymam pod paszkami,no i bezzębny jest potworek

dziękuję:tak: a zobacz jak się już opaliłam
dolls1.gif

A tak poza tym to się juz zaczynam rozglądac za kwaterami. Nasz wybór na ten rok: Darłówko:-D Już się nie mogę doczekac;-):tak:
Bardzo mi się w Darłówku podobało i byliśmy w fajnej i niedrogiej kwaterze tyle,że wszędzie daleko....
A my uderzamy do Łaz,ja zmałym na dwa tygodnie am się okaże hihi 30.06 wyjazd i prawie tylko tym już żyję:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry