Och dziękujeBo Lol taka fajną minke zrobił na niej....o tej piszę fajny scrapek taki jakiś poetycki
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Ściemka, Lachony !!
U nas cały dzień chmurzyło się, powiewało, czasem słonko wyjrzało, ale było cieplutko,a teraz na wieczór zaczęło padać
Jutro mykam do Racka, oddać w końcu indeks i zapłacić 50 zeta kary za spóźnienie, no i od razu legitke wymienie (i też muszę za to zapłacić, tylko nie wiem ile). A, i skierowanie na praktykę wezmę.
Oliwka ogląda wieczorynkę, jakaś dziwna ta bajka, ale ona zapatrzona jak w święty obrazek ;-)
A poza tym smutno mi bo tak się przed chwilą darłam do Oliwki że chyba sąsiedzi mnie słyszeli . A ona biedna zaczęła tak płakusiać, aż się zanosiła... Kutwa nerwy mi puszczają :-zawstydzona/y:
U nas cały dzień chmurzyło się, powiewało, czasem słonko wyjrzało, ale było cieplutko,a teraz na wieczór zaczęło padać
Jutro mykam do Racka, oddać w końcu indeks i zapłacić 50 zeta kary za spóźnienie, no i od razu legitke wymienie (i też muszę za to zapłacić, tylko nie wiem ile). A, i skierowanie na praktykę wezmę.
Oliwka ogląda wieczorynkę, jakaś dziwna ta bajka, ale ona zapatrzona jak w święty obrazek ;-)
A poza tym smutno mi bo tak się przed chwilą darłam do Oliwki że chyba sąsiedzi mnie słyszeli . A ona biedna zaczęła tak płakusiać, aż się zanosiła... Kutwa nerwy mi puszczają :-zawstydzona/y:
Inna żebyś wiedziała ile razy w ciagu całego tygodnia mi nerwy puszczają. Potem cała noc przeżywam że jestem złą matkążeprzecież dziecko nic nie jest winne bo nie rozumie i td. :--(ale to chyba normalne, niew koncu Ty tu na pedagoga się kształcisz koffana;-);-)A poza tym smutno mi bo tak się przed chwilą darłam do Oliwki że chyba sąsiedzi mnie słyszeli . A ona biedna zaczęła tak płakusiać, aż się zanosiła... Kutwa nerwy mi puszczają :-zawstydzona/y:
Agatka_BB
IX Lachon BB
Widze ze mnie tu w pupie wszyscy maja;-) ale nie myslcie sobie ze se pojde!
Mały na chwilke do babci na dol poszedl jak tylko wroci to idziemy sie kapac, m pojechal jakies auto ogladnac, bo znowu chce kupowac.
Musze sie pochwalic.... schudłam 1,5kg od piatku:-) super super super strasznie sie ciesze:-)
Bodzia sliczne scrapki
Madzia moój tez pierwsze pelzal, tyle ze do tylu
Sikoreczkowie jak zwykle cudowni, Madziuchna usmiech ma boski
Mały na chwilke do babci na dol poszedl jak tylko wroci to idziemy sie kapac, m pojechal jakies auto ogladnac, bo znowu chce kupowac.
Musze sie pochwalic.... schudłam 1,5kg od piatku:-) super super super strasznie sie ciesze:-)
Bodzia sliczne scrapki
Madzia moój tez pierwsze pelzal, tyle ze do tylu
Sikoreczkowie jak zwykle cudowni, Madziuchna usmiech ma boski
To tak jak ja:---(Inna żebyś wiedziała ile razy w ciagu całego tygodnia mi nerwy puszczają. Potem cała noc przeżywam że jestem złą matkążeprzecież dziecko nic nie jest winne bo nie rozumie i td. :--(ale to chyba normalne, niew koncu Ty tu na pedagoga się kształcisz koffana;-);-)
no no proszę bardzogratulasy :-):-). agatka ćwiczysz czy ŻP sobie narzuciłaś??Musze sie pochwalic.... schudłam 1,5kg od piatku:-) super super super strasznie sie ciesze:-)
E
Ewcia81
Gość
cześc wam...
MOj mezulo rano przed 6 zjechal do domku,,nowym autem juz,,nono powiem wam fajowe,,jak zrobie fotki to sie pochwalee..
Teraz on pojechal na wies do cioci z malym,bo maly tam zostaje,,potem maz do Gdanska,a ja na 20 do dentysty,,w koncu,,maz dzisiaj zadzwonil,ze umieram z bolu i maja mnie przyjac i podziałalao...moze cos mi tamz robia,,,
Chyba ebdziemy spali na wsi,,,teraz latania i zalatwiania z autem,,,papiery,tlumaczenie itp....troche tego jest...
u na pada,leje ,brzydko
Pozdrawammm
MOj mezulo rano przed 6 zjechal do domku,,nowym autem juz,,nono powiem wam fajowe,,jak zrobie fotki to sie pochwalee..
Teraz on pojechal na wies do cioci z malym,bo maly tam zostaje,,potem maz do Gdanska,a ja na 20 do dentysty,,w koncu,,maz dzisiaj zadzwonil,ze umieram z bolu i maja mnie przyjac i podziałalao...moze cos mi tamz robia,,,
Chyba ebdziemy spali na wsi,,,teraz latania i zalatwiania z autem,,,papiery,tlumaczenie itp....troche tego jest...
u na pada,leje ,brzydko
Pozdrawammm
anaconda27
styczniówka2006
A ja od jutra będę słomianą wdową, bo mój m jedzie do mamusi i zostaje u niej przez cały weekend, więc zapraszam wszystkich na imprezę - chata wolna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Idę wyrzucic moje marudy! Do potem Lachonki
Podziel się: