a bierzta i pijta KasieńkoMadźka, czyżby to z okazji 2000 postów???? Congratulations. To ja sie może poczęstuję...
reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
A co może robić?? Układa równiutko klocuszki...pytanie z serii co Kasia PPD robi w wolnej chwili
A co może robić?? Układa równiutko klocuszki...
sikoreczka79
Fanka BB :)
Maaaaaaaaaaaaaadżka w sam raz na odstresowanie dla mnie Moje dziecię ma chyba jakieś PM bo non stop płacze i krzyczy
Dobra pochwalę się troszkę Bebokami dzisiejszymi:-)
sikoreczka79
babcia mu sprawiłaczyżby Adrian miał czarną czapkę w potwory??;-);-)cukieraski
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Ja już zdaje się oświadczałam sie w imieniu Stasia o Madziną rękę, serce i pół królestwa, ale teraz z całą stanowczością informuję że Staś łatwo się nie podda i jak będzie trzeba to będzie walczył o względy tej uroczej panny, niezależnie od tego ilu kandydatów się jeszcze zjawi.;-):-)Maaaaaaaaaaaaaadżka w sam raz na odstresowanie dla mnie Moje dziecię ma chyba jakieś PM bo non stop płacze i krzyczy
Na spacerze byłam...No gdzie Wy są wszystkie ?/
Madźka, Bodzia, asiulinka, Sikorka ......................??
Meg kurczę, ja to też Ciebie bym sie poradziła jak się ubierać/nie ubierać, ale nie będę dawać tutaj swojego zdjęcia, bo się wstydzę
Gości miałam Wesząłm ledwo żywa, wróciliśmy o 16,30 a tu bratowa z 3 córkami...Bodziaaaaaaaaaa widzę cię na ggjak spacer??
GRATKIMadźka, czyżby to z okazji 2000 postów???? Congratulations. To ja sie może poczęstuję...
CUDNEMaaaaaaaaaaaaaadżka w sam raz na odstresowanie dla mnie Moje dziecię ma chyba jakieś PM bo non stop płacze i krzyczy
Kasia Lolo mieszka bliżej
Jestem wykończona, adnięta, ledwo żywa...Zgadnijcie gdzie wchodzami nogiA Lolo...No cóż wulkan energii...Ale mnie dziś wkurzał na spacerze wcale nie słuchałAle cóż....
Czasem gram....ale ostatnio jak mi zajmujecie czas to rzadko....ostatnio jak znalazlam swoja siostre blizniacza nie mam na to takze czasu ;-)Pozatym lubie proste gry :-) mozesz sobie u mnie pograc Kasiu :-)Miałam na studiach przyjaciółkę Małgorzatę-):-):-)) Często u niej nocowałam, razem się uczyłyśmy do examów... I stało się naszym rytuałem, aby przed każdą "wielką nauką" odstresować się troszku graniem w tetrisa własnie. Czasem to nam w końcu czasu brakło na te wielka naukę, ale studia skończyłyśmy obie także metoda była skuteczna. I tak sobie własnie pomyślałam że Ty też pewnie lubisz grać w Tetrisa....
Sikoreczkowe slicznosci!!!
reklama
sikoreczka79
Madzia do wiadomości przyjęłaJa już zdaje się oświadczałam sie w imieniu Stasia o Madziną rękę, serce i pół królestwa, ale teraz z całą stanowczością informuję że Staś łatwo się nie podda i jak będzie trzeba to będzie walczył o względy tej uroczej panny, niezależnie od tego ilu kandydatów się jeszcze zjawi.;-):-)
Dziękujemy wszystkim za komplementa;-)
Podziel się: