reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam,u mnie tez zimno i wietrznie a wczoraj ganialam w krotkim rekawku.
W Warszawie nie sa wymagane w tym roku zaswiadzczenia o prace i nikt sie nie pyta wogole o nia zapisujac dziecko do przedszkola.Tez maial na poczatku taka mysl ze Vanesska pojdzie do przedszkola jak bedzie miala 4 lub 5 lat ale teraz jak widze kjak ja ciagnie do dzieci,wspolnych zabaw,tancow i innych to dlatego ja zapisalam do przedszkola,a czy sie dostanie to sie okaze.I tak do pracy nie ide bo w maju bedzie drugie bobo w domku ale mimo wszystko jak bedzie chciala chodzic do przedszkola to niech chodzi.

Co do OSPY to moje 3 pediatry(dwie znajome i jedna z przychodni) polecaja mi szczepionke przeciw Ospieja widzialam za okolo170zl.Mowily mi o takich przypadkach ospy u dzieci ze wole nie ryzykowac.Szczepionka moze calkowicie nie chronic ale przynajmniej zlagodzi objawy.

Zupka prawie juz ugotowana,czeka mnie mnostow prania malych ubranek dla dziecka.....ale mi sie nie chce,pogoda popsola sie a chcialam na dworku wieszac mokre a nie w domnu kisic.Wczoraj umylam sobie okna zewnetezne a dzis zamierzam wewnetrzne

Iwonka ty sie kobieto nie przemeczaj bo jeszcze mala zachce szybciej na swiecie sie pojawic, tfu..tfu..

Bodzionka ale z ciebie rasówa :-D:-D:-D;-)

Bodzia, awatarek masz czaderski :-D. No i podobieństwo uderzające :laugh2::laugh2::rofl2: (żarcik taki)
Małż łaskawie pozwolił mi te 2 ostatnie gołąbki zjeść, ale Kasiu nie bój żaby, jutro chyba znowu będę robić :tak:

Bodzia, awatarek masz czaderski :-D. No i podobieństwo uderzające :laugh2::laugh2::rofl2: (żarcik taki)
Małż łaskawie pozwolił mi te 2 ostatnie gołąbki zjeść, ale Kasiu nie bój żaby, jutro chyba znowu będę robić :tak:
No a jak ma nie być podobieństwa???
Małż robił fotke jak na sabat leciałam:rofl2::rofl2::rofl2:;-);-):-D:-D

reklama
Do góry